Tineri, frumoși, bogați, cu mari probleme de sănătate. Cuplul Justin-Hailey Biber și-a găsit refugiul în credință

Tineri, frumoși, bogați, cu mari probleme de sănătate. Cuplul Justin-Hailey Biber și-a găsit refugiul în credință
Justin Bieber (28 de ani) și soția lui, Hailey (25 de ani), au fost surprinși de paparazzi în timp ce intrau într-o biserică în Los Angeles.

Cele două celebrități era îmbrăcate lejer și își ascundeau ochii sub ochelari de soare când au fost surprinși trecând pragul bisericii Churchome din Beverly Hills. Ei au  asistat la slujba religioasă, apoi au părăsit lăcașul de cult.

Presa de peste ocean a speculat imediat că, cel mai probabil, recentele probleme de sănătate ale cântărețului i-au determinat pe Justin și Hailey să caute sprijin și alinare în credință, așa cum face orice om la anaghie.

A găsit mângâiere la cel care îl cunoaște

La începutul verii, Justin Bieber și-a anulat concertele și evenimentele, din cauza sănătății tot mai precare precare. El suferă de mononucleoză cronică, o infecție cauzată de virusul Epstein-Barr, de boala Lyme și de sindromul Ramsay Hunt.

Bieber se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Jumătate de față i-a paralizat.

De câteva săptămâni, starea lui de sănătate s-a înrăutățit, sindromul de care suferă evoluând spre paralizie facială. Bieber a postat un film pe rețelele sociale în care le arăta fanilor cum nu-și poate mișca partea dreaptă a feței și a vorbit despre cum se simte și despre faptul că numai credința l-a ajutat să depășească acest moment. „Știu că această furtună va trece, dar între timp știu că Isus este cu mine. Fiecare zi a devenit mai bună; în ciuda disconfortului, am găsit mângâiere în cel care mă cunoaște”, a spus Bieber.

Moment înfricoșător în viața fotomodelului Hailey Bieber

În cuplul Justin-Hailey nu este prima problemă de sănătate majoră care le dă viețile peste cap.

Hailey, în vârstă de 25 de ani, a fost internată pe 10 martie anul acesta, după ce a ajuns de urgență la spital. Medicii au spus că tânăra a suferit un accident vascular cerebral minor. Cel mai probabil, contraceptivele, infecția cu noul coronavirus și oboseala cauzată de zborurile lungi au fost factorii principali care au contribuit la apariția acestui AVC.

A fost „cel mai înfricoșător moment din viața mea”, a spus fotomodelul, într-un videoclip postat pe canalul ei de Youtube. Ea a detaliat experiența traumatizantă prin care a trecut și a vrut să spună exact ceea ce s-a întâmplat cu „propriile ei cuvinte”.

În urma controlului amănunțit pe care tânăra și l-a făcut ulterior, s-a constatat că suferă de PFO, o mică deschizătură la inimă care de obicei se închide la naștere. Cum la ea nu se închisese și deschizătura respectivă era de 12-13 milimetri, medicii au supus-o unei intervenții de corectare a defectului.