Titi Aur, 8 zile de coșmar pentru marele pilot de raliuri

Titi Aur, 8 zile de coșmar pentru marele pilot de raliuri
Titi Aur, fostul pilot de raliuri, se simte mai bine, după ce a trăit 8 zile de coșmar. COVID-19 l-a pus în situația să nu mai poată respire singur. ”Sunt dependent de furtunul de oxigen”.

Pentru cei care încă nu cred că există virusul ucigaș. Titi Aur a povestit cu puținele puteri prin ce a trecut de când a fost infectat. ”Sunt dependent de furtunul de oxigen”.

Titi Aur, zile de coșmar pentru marele pilot de raliuri

Titi Aur este un nume foarte cunoscut și respectat în România, dar și în străinătate. Pe la academia care îi poartă numele au trecut zeci de mii de cursanți care au vrut să învețe cum să conducă defensiv și corect.

Cumva, a fost infectat cu temutul virus, la începutul lunii aprilie. S-a dus la spital, la Bârlad, unde locuiește. A trecut prin multe zile de coșmar. Diagnostic teribil: COVID-19.

„Am purtat masca de pe 1 aprilie, și acum o am pe asta mică. Am avut o perioadă de 8 zile în care nu am putut să respir deloc fără mască. Și dusul la toaletă a fost un sport extrem. Eram sufocat.

Veneam cu saturația sub 70. E traumatizant. Te simți strâns de gât. În spitale sunt tragedii. Fraților, nu mai transmiteți acea minciună, ca nu e Covid. Unii chiar cred asta.

Transmit un mesaj fals. E adevărat că unii au forme ușoare. Și eu am avut simptome ușoare. A fost o evoluție fulminantă”, a spus Titi Aur, la emisiunea La Măruță.

”Acum mă simt puțin mai bine, însă depind în continuare de peretele cu furtunul de oxigen și sper că într-o săptămână să pot să părăsesc spitalul, bineînțeles după refacerea analizelor”, a mai scris Titi Aur.

Titi Aur, mesaj emoționant după ce s-a infectat cu COVID-19

Într-o postare publicată pe contul de Facebook, Titi Aur a vorbit despre simptomele pe care le are și despre personalul medical care îl îngrijește în această perioadă.

„Oricât de puternic eşti sau crezi că eşti, când se confirmă că eşti infectat cu acest nenorocit de virus, încep sa se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ţi mai doreşti milionul de euro, ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcţiona şi doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia. Dar înainte de a se instala panica, se implica ei, „îngerii de la Bârlad.

De ce le spun aşa? Nu doar pentru că sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare. Medici, asistenţi, personalul de la curăţenie, recepţie, dar sunt de o bunătate extraordinară”, a scris fostul pilot de raliuri.


Reinfectarea cu virusul COVID-19, un pericol real! Avertizările făcute de oamenii de știință

Carmen Brumă vorbește despre COVID-19. Ce părere are vedeta despre vaccinare