Toată familia participă la asta. Ce se întâmplă chiar acum cu Harper Beckham

Toată familia participă la asta. Ce se întâmplă chiar acum cu Harper Beckham
Victoria Beckham nu vrea ca fiica ei, în vârstă de 10 ani, să fie făcută de rușine pe rețelele de socializare. De aceea a decis ce i-a fost mai la îndemână: să o țină departe de social media.

Victoria Beckham își face griji în legătură cu singura ei fiică, Harper, împărtășind că vrea să o protejeze de cei care ar putea să o facă de rușine în legătură cu corpul ei.

Mamă grijulie, Victoria Beckham vrea să o protejeze pe fiica ei, Harper, de trolii de pe rețelele de socializare până când fetița de 10 ani va ieși din pubertate.

„Harper nu se află pe rețelele de socializare, așa că nu trebuie să ne facem griji în legătură cu body-shaming încă”, a declarat Victoria, care are patru copii cu soțul David Beckham, pentru Vogue Australia într-un interviu publicat duminică. „Dar văzând cât de cruzi pot fi oamenii, da, chiar mă îngrijorează acest fenomen”, a mai spus aceasta. Tot ea a făcut publice pe conturile ei de pe rețelele sociale mai multe poze cu fetița.

Familia Beckham o ține deoparte de social media pe mezină

Creatoarea de modă, în vârstă de 48 de ani, a împărtășit că ea crede că asigurându-se că Harper se înconjoară de oameni buni și își construiește o stimă de sine puternică va ajuta la zădărnicirea celor care, invariabil, își vor manifesta ura asupra ei. „Este la vârsta la care corpul ei va începe să se schimbe, dar este vorba de a ne asigura că comunicăm mult ca familie și că se înconjoară de prieteni buni”.

Harper Beckham, opripilată de fustele scurte purtate de mama sa

Victoria a explicat, de asemenea, că singura ei fiică nu se grăbește să crească și că îi place să se îmbrace adaptat cu vârsta ei. Beckham a împărtășit că lui Harper nu-i place să poarte fuste scurte.

„Ea nu este unul dintre acești copii care ies în oraș cu o față plină de machiaj și cu buricul gol, a spus fosta Spice Girl. De fapt, mi-a spus recent: Mami, am văzut niște poze cu tine când făceai parte din Spice Girls, iar fustele tale erau pur și simplu inacceptabile. Erau pur și simplu prea scurte. Atunci David a intervenit și a spus: Absolut, Harper! Chiar erau foarte, foarte scurte. Și a fost chiar dezgustată de cât de scurte erau fustele mele. I-am spus: Nu vei purta niciodată fuste ca acestea?. Ea a spus: Categoric nu. Iar eu i-am răspuns: Vom vedea”.

Doliu în formația Spice Girls! A murit subit, la 54 de ani

Victoria Beckham este mama lui Harper, 10 ani, și a celor trei fii, Brooklyn, 23 de ani, Romeo, 19 ani, și Cruz, 17 ani. Ea și David s-au căsătorit în 1999 și au sărbătorit cea de-a 23-a aniversare pe 4 iulie.

Sursa foto: Instagram