Toate nevestele lui Boureanu l-au înșelat cu nașii de cununie. Reacția lui când a aflat: „M-am lăsat de cafea”

Toate nevestele lui Boureanu l-au înșelat cu nașii de cununie. Reacția lui când a aflat: „M-am lăsat de cafea”
Cristian Boureanu povestește, pentru prima dată, cum a aflat că fosta soție îl înșela cu nașul lor de cununie.

Fostul politician român a avut două căsătorii. Și, de fiecare dată, soțiile i-au găsit pe nașii de cununie mult mai atrăgători decât el. Acesta a discutat fără perdea cu Cătălin Măruță și a povestit despre cele întâmplate, prima dată, acum 20 de ani, apoi ulterior. Cristian Boureanu și Irina s-au căsătorit în anul 2000, apoi au devenit părinții Ioanei. Ei au divorțat după numai patru ani de căsnicie, după ce Cristian Boureanu a aflat că prima lui soție, Irina, îl înșela cu nașul lor de cununie și bunul lui prieten, Sebastian Vlădescu.

La vremea respectivă, Cristian Boureanu avea 31 de ani, iar Sebastian Vlădescu, 46 de ani. Povestind cum a aflat de infidelitate, Cristian Boureanu încearcă să își păstreze poziția de macho.

Cristian Boureanu marcat de infidelitatea primei soții: „M-am lăsat de cafea”

„M-a scos la o cafea, Sebastian, să-mi spună. Și atunci l-am ascultat și, la un moment dat, l-am întrebat: ai bani la tine? Da. Plătești tu cafeaua? Da. Bine. M-am ridicat și am plecat. Și apoi m-am dus pe jos acasă, am zis că n-are rost să mă urc la volan că-s nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea”, i-a spsu acesta lui Cătălin Măruță. Întrebat dacă a simțit cp ceva nu este în regulă în relația sa, fostul politician a dat un răspuns ambiguu.

„Hai să spunem că de fiecare dată când în spatele cortinei relația începea să se destrame eu am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn. Sunt două lucruri. Oamenii încep să se certe și nu știu de ce. Unul din ei știe de ce se întâmplă chestia asta”, a povestit Cristian Boureanu în podcastul lui Cătălin Măruță. Realitatea este că în acel caz, Cristian Boureanu a avut nevoie  ca nașul său de cununie să îi spună că îl înșeală cu navesta sa.

A doua nevastă a ajuns tot în patul nașului de căsătorie

După scandalul care a izbucnit, Boureanu și Irina au divorțat, fiica lor, Ioana, a rămas la fostul politician, mama ei pierzând custodia. La scurt timp, Irina s-a căsătorit cu Sebastian Vlădescu, iar acesta a ajuns, pentru doi ani, Ministru al Finanțelor Publice.

Cristian Boureanu, care a crezut că și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Valentina Pelinel, a ajuns să fie înșelat de aceasta, după cununie, tot cu nașul ales. Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au fost căsătoriți din 2007 până în 2014, când s-a aflat că fostul model se iubea, de fapt, cu Cristi Borcea, tot nașul lor de cununie, căsătorit la vremea respectivă cu Alina Vidican.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit ulterior, după ce fostul acționar al clubului Dinamo a ieșit din închisoare. Acum au împreună un băiețel și două fetițe gemene.

Boureanu nu se mai căsătorește, dar tot e părăsit pentru alți bărbați

Dacă în iarnă formau cel mai nou cuplu monden, și dacă bărbatul spunea că blonda i-a fost „cel mai frumos cadou d la destin”, după cinci luni de relație După doar cinci luni de relație, cei doi s-au separat. Cristian Boureanu și Cristina Belciu au recunoscut că s-au despărțit.

„Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta. Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră”, a declarat Cristina Belciu, la despărțire.

Relația a urmat celei cu Laura Dincă, alături de care, timp de șase ani, Cristian Boureanu a format unul dintre cele mai sexy cupluri din showbiz-ul românesc. Acu, se pare că modelul și-a găsit fericirea în brațele unui șeic cunoscut în Dubai, după cum a scris presa mondenă.