Toate secretele despre nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz au fost filmate. Ce îi sperie cel mai mult pe miri

Toate secretele despre nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz au fost filmate. Ce îi sperie cel mai mult pe miri
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se căsătoresc în Palm Beach în acest weekend. Înaintea nunții lor de 3 milioane de lire sterline, cuplul a luat parte la un joc provocat British Vogue, ca să vadă cât de bine se cunosc. Sunt ei pregătiți pentru marele „Da”?

Secretele despre nunta lui Brooklyn Beckham cu iubita sa, Nicola Peltz, au fost făcute public. Într-un videoclip publicat de Vogue, miercuri, cei doi dezvăluie totul despre planurile lor legate de luna de miere, emoțiile lor legate de nuntă și chiar un secret de familie.

Înaintea nunții de la reședința de 76 de milioane de dolari a familiei lui Nicola din Florida din acest weekend, cei doi recunosc că au emoții puternice de ultim moment – dar se tem și de diferite părți ale ceremoniei la care vor participa nenumărate personalități, scrie Daily Mail. Celor doi li s-au pus întrebări iar răspunsurile trebuiau oferite în scris.

Nicola credea că Brooklyn ar fi cel mai speriat de primul dans, el i-a răspuns: „Sunt grozav la dans, nu sunt îngrijorat pentru asta”, dar a recunoscut că are emoții în legătură cu „momentul discursului”. În schimb, e terifiat de păianjeni.

Nuntă opulentă, în sunetul valurilor

Perechea se va căsători în acest weekend la casa familiei Peltz, pe malul oceanului. Celebrul bucătar Gordon Ramsay, actrița Eva Longoria și fostul fotbalist Phil Neville sunt printre invitați. Melanie Brown, Mel B, colega de trupă a lui Victoria Spice Girls, a confirmat și ea că participă la ceremonie.

Nașul lui Brooklyn, Sir Elton John, va lipsi din cauza reprogramării turneului său Yellow Brick Road, dar soțul lui, celălalt naș, Dave Gardner, va fi prezent. Au existat relatări că legenda fotbalului american Tom Brady se va număra printre invitați, posibil alături de soția sa, supermodelul Gisele Bündchen.  Speculațiile cum că ducele și ducesa de Sussex ar putea fi prezente sunt neconfirmate până în prezent.

Pe de altă parte, frații mai mici ai lui Brooklyn, Romeo și Cruz, vor fi cavalerii de onoare, în timp ce Harper va fi domnișoară de onoare. Și bunica maternă a Nicolei îi va fi domnișoară de onoare. Tatăl lui Brooklyn, David Beckham, este maestru de ceremonii. El a fost însărcinat să se asigure despre faptul că Beckham va acea cavalerii de onoare în cea mai bună formă. Se presupune că Brooklyn Becham a semnat un acord prenupțial cu viitoarea mireasă, Nicola având în vedere că averea familiei sale este de trei ori mai mică decât cea a socrului său, nelson Peltz.