Tom Cruise își face cascadoriile în altă țară. Iată motivul și ce a ajuns să facă!

Tom Cruise își face cascadoriile în altă țară. Iată motivul și ce a ajuns să facă!
Tom Cruise se luptă cu un cascador purtând mască de protecție în timp ce exersează o scenă de luptă pentru filmarea Misiunii Imposibile, în Norvegia. Vedeta a reluat filmările oprite la începutul pandemiei. Acesta este al șaptelea film al seriei.

Dincolo de rolul care ni-l arată de neoprit, Tom Cruise nu riscă nimic pentru sănătatea sa în timp ce se pregătește să filmeze. El a fost surprins sâmbătă „în acțiune”. Aflat deja într-o categorie de vârstă cu risc, Tom Cruise, 58 de ani, a fost îmbrăcat în bluză neagră cu mască asortată la culoare, având două filtre pentru aer.

El se lupta cu un cascador pe plafonul unui tren, așa cum cere scenariul. Și combatantul poartă mască, dar de culoare albă, mai rudimentară. Producția pentru blockbuster a fost mutată din Marea Britanie după o pauză de cinci luni.

Vedeta de la Hollywood va reintra în pielea personajului Ethan Hunt în seria de filme de spionaj. Tom a fost atașat de un ham pentru lupta pe acoperișul unui tren și a discutat pe scurt cu membrii echipajului în timp ce se pregătea să filmeze scena.

Tom cruise misiune imposibila
Tom cruise misiune imposibila

Scenele au fost filmate în inima zonei rurale norvegiene cu un tren de epocă recreat ca decor și înconjurat de o mulțime de schele.

Cât timp își va mai juca Tom Cruise scenele de cascadorie

Tom Cruise este cunoscut de mult timp pentru că își interpretează propriile cascadorii din seria Mission Impossible, dar a sugerat că va renunța la acest lucru după ce va împlini 60 de ani. Niciodată timid să se confrunte cu o cascadorie provocatoare, scena l-a surprins pe Tom alergând spre un elicopter pe măsură ce aparatul de zbor decola.


Alertă în Anglia. „Jack Spitencătorul” a ieșit la atac. Mulți oamenii au fost tăiați unul după altul

„Prințul Banatului” revine. Fiu-său, Rami Iskandarani face iureș pe banii lui în cluburi


După ce producția pentru Mission Impossible 7 a fost mutată în Norvegia, s-a raportat că Tom a închiriat o navă privată care-l costă 500.000 de lire sterline pentru echipa filmului, astfel încât să evite orice întârziere legată de coronavirus.

Filmările au fost deja întârziate timp de cinci luni după ce COVID-19 s-a răspândit în Italia, unde producția începuse în luna martie, ceea ce a dus la devansarea datei de lansare a filmului în noiembrie 2021.

Surse apropiate producției au declarat pentru The Sun că vedeta a închiriat ambarcațiunea Hurtigruten pentru filmare, deoarece este „hotărât” să evite alte reculuri ale francizei.

„Sunt îngroziți de alte întârzieri. Tom este hotărât să nu mai vadă rețineri. Studioul crede că îi va menține pe toți în siguranță și va înfășura această filmare”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Derogare de la carantină, pentru toată echipa de filmare

Recent s-a susținut că Tom a fost „scutit de regulile de carantină ale Norvegiei”, pentru a putea relua rapid filmările în țara scandinavă. Vedeta a dezvăluit, în timpul unei convorbiri telefonice cu ministrul norvegian al Culturii, Abid Raja, cât de „entuziasmat” este că reîncepe să filmeze cea mai recentă tranșă a francizei.

În timpul apelului, ministrul a povestit cum Norvegia „așteaptă cu nerăbdare să-l revadă pe actor” și a insistat asupra modului în care vedeta și echipajul de la Hollywood au voie să filmeze în țară fără a mai fi nevoie să se pună în carantină acasă, a informat publicația norvegiană VG.

Cu toate acestea, distribuția și echipajul au trebuit să treacă două teste pentru coronavirus în decurs de 48 de ore de la aterizare în Norvegia și au existat o serie de controale de sănătate riguroase zilnice. Abid a adăugat că echipa de producție a filmului nu ar avea contact cu nimeni care nu face parte din platou.

Filmele din seria Misiune Imposibilă se concentrează pe agentul Ethan și vor fi regizate de Christopher McQuarrie, care a lucrat anterior și la producțiile din 2015 și 2018:Mission: Impossible – Rogue Nation și Mission: Impossible – Fallout. Mission Impossible 7 va fi lansat pe 19 noiembrie 2021.

Sursa foto: Instagram, Splashnews.com

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp