Tom Cruise își vinde ferma de 39 de milioane de dolari. Cum arată fabuloasa proprietate. FOTO

Tom Cruise își vinde ferma de 39 de milioane de dolari. Cum arată fabuloasa proprietate. FOTO
Cunoscutul actor scoate la vânzare luxoasa proprietate din Colorado, care este un adevărat vis pentru cei ce își doresc o astfel de casă. Tom Cruise își vinde ferma de 39 de milioane de dolari.

Nu este chiar o „Misiune: Imposibilă” să trăiești ca Tom Cruise. Ai nevoie doar de 39,5 milioane de dolari! Actorul, cunoscut pentru rolurile sale din „Top Gun” și „Jerry Maguire”, și-a listat proprietatea din Colorado la prețul de 39,5 milioane de dolari.  a declarat brokerul. Este prima dată când proprietatea este disponibilă public pentru vânzare. Tom Cruise își vinde ferma.

ferma Tom Cruise

Totuși, se pare că actorul nu prea este pregătit să renunțe la ferma de vis. „Nu sunt sigur că a fost gata să o vândă”, a declarat pentru WSJ agentul de listare Eric Lavey, de la LIV Sotheby’s International Realty, care listează proprietatea. Ferma se întinde pe o suprafață de 320 de acri. Este amplasată în munți și construită pentru a avea intimitate. Tom Cruise a petrecut câțiva ani proiectând casa din piatră și cedru și a finalizat-o în 1994.

Cum arată ferma lui Tom Cruise. Casa are 10.000 metri pătrați

ferma Tom Cruise

Fabuloasa fermă are șapte dormitoare și nouă băi. Casa principală de aproape 10.000 de metri pătrați. Conține detalii decorative din lemn și piatră – inclusiv plafoane frumoase cu grinzi din lemn. Mai are o bucătărie aranjată după ultimul timp și ferestre supradimensionate cu vedere la munți. În plus față de casa principală, terenul include și o cabană de oaspeți cu trei dormitoare.

Descrierea listării arată, de asemenea, că locuința Cruise are mai multe șeminee, un centru de fitness, zone de divertisment în aer liber și un garaj pentru trei mașini. Accesată printr-o alee lungă situată în spatele unei porți, proprietatea are, de asemenea, trasee împădurite „extinse”. Și, în ciuda izolației sale, proprietatea este aproape de centrul orașului Telluride. 

Foto: Facebook

Matt Bellamy, solistul trupei Muse, ne arată în ce mod inedit își antrenează mușchii