Tom Cruise trimite în fiecare an acest cadou prietenilor, de Crăciun. Nu o să-ți vină să crezi ce ciudat e!

Tom Cruise trimite în fiecare an acest cadou prietenilor, de Crăciun. Nu o să-ți vină să crezi ce ciudat e!
Se știe despre actorul din Misiune imposibilă, acum în vârstă de 60 de ani, că le-a trimis prietenilor săi în fiecare an câte o prăjitură cu ciocolată albă și nucă de cocos de la Doan's Bakery din Woodland Hills, tort care îi poartă numele. E darul său preferat de Crăciun. Și e gustos.

Acum însă, prietenul său, James Corden afirmă că Tom Cruise nu a gustat niciodată desertul acum celebru, despre care, însă, a spus mereu că are un gust „incredibil”. Prezentatorul de talk-show, în vârstă de 44 de ani, a spus că a avut norocul să primească el însuși un astfel de tort. James a dezvăluit că i-a spus lui Tom că este cel mai „extraordinar” tort pe care l-a mâncat vreodată.

James Corden a dezvăluit că odată i-a făcut lui Tom Cruise o recenzie despre tort: „I-am spus că acest tort este cel mai extraordinar tort pe care l-am mâncat vreodată în viața mea și răspunsul a fost: așa spune toată lumea!”, relatează Daily Mail.

Tom Cruise a expediat 300 de torturi în Marea Britanie, anul trecut

Tortul cu ciocolată albă și nucă de cocos de la celebrul local Doan’s Bakery din Woodland Hills a fost numit „Tortul Tom Cruise” de multe dintre vedetele de la Hollywood care au avut norocul să primească unul. Anul trecut, de Crăciun, s-a relatat că Tom Cruise ar fi aranjat ca un transport de 300 de prăjituri să fie expediate din Los Angeles în Marea Britanie cu avionul său privat, ca un cadou special pentru membrii echipei de producție a filmului Misiune imposibilă 7.

La acea vreme o sursă a declarat pentru The Sun: „Tom a vrut să ofere echipei de la Misiune imposibilă 7 un răsfăț de Crăciun și a decis că doar prăjiturile de la brutăria lui preferată din Los Angeles ar fi cele mai indicate. El a aranjat ca brutăria să facă 300 de prăjituri care mai apoi au fost expediate în Marea Britanie cu avionul său. Este extravagant, dar Tom este o persoană incredibil de generoasă și a vrut să facă ceva special pentru toți cei care au lucrat la film cu el”. Tom Cruise ar fi plătit 11.400 de lire sterline numai pe prăjituri, fără a pune la socoteala costul avionului privat.

Care este povestea „Tortului Tom Cruise”

Tortul Bundt a fost creat în 1984 de către fondatoarea brutăriei, Karen Doan, în vârstă de 79 de ani. Printre alte ingrediente, acesta conține bucăți de ciocolată albă, un strat de glazură cu cremă de brânză împreună cu fulgi de cocos prăjiți, presărați pe deasupra.

În trecut, destinatarii cadourilor dulci din partea lui Tom Cruise au fost Kirsten Dunst, Henry Cavill, Rosie O’Donnell, Barbara Walters, Cobie Smulders, Jimmy Fallon, James Corden și Angela Bassett.
Celebrul actor a spus că trimite tortul cercului său mare de prieteni celebri, deoarece el nu poate mânca zahăr în timp ce se antrenează pentru rolurile sale în care interpretează personaje de acțiune, și trebuie sa fie în cea mai bună formă.

„Îmi place zahărul, dar nu îl pot mânca pentru că atunci când mă antrenez, pentru a fi in cea mai bună formă, acesta nu e deloc cel mai indicat în dietă”, a spus el lui James Corden anul trecut.  Nu se știe câte prăjituri trimite Cruise în fiecare an, dar mai multe vedete au povestit că au primit tortul, de-a lungul timpului.

Vedetele, entuziasmate de cadoul dulce

În 2019, actrița canadiană Codie Smulders a dezvăluit că primește tortul emblematic, spunându-i lui Jimmy Fallon în emisiunea sa: „Este o ciocolată albă, tort cu nucă de cocos și este incredibil. Îl primesc și, sper, poate că dacă vorbesc despre asta la televizor, cu siguranță îl voi mai primi si pe viitor. Îl las în congelator, îl consum încet și mă ține până în martie. E așa de bun, nu știu de ce. Și nici măcar nu sunt o persoană mare fan de dulciuri, dar chiar este atât de bun”, a mai adăugat ea.


Între timp, Henry Cavill – care a jucat alături de Cruise în Misiune Imposibilă Fallout din 2018 – a povestit despre celebrul tort la emisiunea de televiziune “Access Hollywood”. „Am primit cadou acest tort de Crăciun cu mesajul: „Dragă Henry, Crăciun fericit, de la Tom Cruise”.

Tom Cruise a salvat cofetăria de la faliment, cu comenzile lui

În decembrie 2020, Doan’s Bakery din California – care face celebrele prăjituri bundt – a creditat comanda uriașă a lui Tom pentru că a ajutat să-i mențină în afaceri în timpul pandemiei de Covid.

„Anul acesta a fost o călătorie foarte grea, a spus Eric Doan pentru Yahoo la acea vreme. În martie și aprilie, ne-am întrebat dacă vom putea chiar să mai rămânem deschisi. Acum, totul e perfect, toate zbârnâie, a spus el despre sezonul sărbătorilor, adăugând că ajutorul si aportul lui Tom Cruise este „sincer, unul dintre lucrurile care ne-au ținut în viață în timpul pandemiei. Au fost ani în care aceste gesturi ne-au ținut pe linia de plutire și în bussines”.

Recomandarile noastre