Toni Grecu, primele declarații după ce a scăpat de COVID-19

Toni Grecu, primele declarații după ce a scăpat de COVID-19
Toni Grecu a scăpat de COVID19 și fost externat. Simpaticul actor era internat la ”Matei Balș”, când s-a produs incendiul din 29 ianuarie. Ce spune după această experiență.

Toni Grecu (61 de ani) a scăpat de COVID19 și fost externat. A fost internat trei săptămâni, în trei spitale.

Toni Grecu, primele declarații după ce a scăpat de COVID-19

Toni Grecu, membru fondator al grupul ”Divertis”, a ajuns la spital pe 21 ianuarie, după patru zile cu simptome de COVID-19.

”Nu ştiu dacă am să scriu vreodată vreun scheci despre perioada asta de viaţă sau despre COVID-19. Dar, dacă am s-o fac, voi încerca să nu uit nimic din toate cele trăite!”, a spus Toni Grecu, pentru playtech.ro.

Actorul susţine că acum este “în regulă”, dar nu a dorit să ofere amănunte. “Vreau să mulţumesc corpului medical din toate cele trei spitale prin care am trecut. Am fost impecabil tratat”, a mai spus actorul.

„Nu a fost nici un moment o formă uşoară a bolii, dar nici una foarte severă, care să fi necesitat internarea la ATI.

După atâta timp petrecut în spital, pot spune cu mâna pe inimă că am avut de-a face cu cea mai mare dramă pe care am trăit-o vreodată”, a declarat actorul, pentru playtech.ro.

Toni Grecu  era la „Matei Balș” când a fost incendiu

Actorul se afla la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” pe 29 ianuarie, atunci când un incendiu puternic a devastat spitalul. Ulterior a fost transferat la un alt spital din Capitală unde a primit îngrijirile medicale necesare.

„Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit”, a povestit actorul.


Toni Grecu a ajuns în stare critică la terapie Intensivă

Ioan Gyuri Pascu a știut de mic că va fi un artist iubit