Toni Iuruc a făcut acest lucru doar de dragul Simonei Halep. Sportiva s-a bucurat ca un copil

Toni Iuruc a făcut acest lucru doar de dragul Simonei Halep. Sportiva s-a bucurat ca un copil
Toni Iuruc e îndrăgostit lulea de soția sa și face orice e omenește posibil ca să o impresioneze.

Ca să o facă fericită pe Simona Halep, Toni Iuruc nu se dă în lături de la nimic. Iată care e ultimul gest care a impresionat-o.

Toni Iuruc a făcut acest lucru doar de dragul Simonei Halep. Sportiva s-a bucurat ca un copil

Recent, Toni Iuruc și Simona Halep au fost văzuți pe lacul Snavog, unde nu au făcut rabat de la gesturi romantice. Sursele spun că afaceristul și-a luat permis de barcă de dragul sportivei, iar ea s-a bucurat enorm când a scos-o la plimbare pe lacul Snagov cu o barcă cu motor.

„Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect”

Recent, Simona Halep a declarat că soțul său o susține din toate punctele de vedere și o face să se simtă cea mai fericită femeie. „Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare.

A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente. Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul. Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin, pentru că am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț”, a declarat Simona Halep, pentru Tennis Majors.

Simona și Toni fac nuntă la Sinaia

Într-un interviu pentru Fanatik, Toni a recunoscut că vor ajunge în fața altarului în noiembrie, iar nunta au ales să aibă loc la Sinaia și nu oriunde, ci chiar în cea mai frumoasă locație, cazinoul. „Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia.

Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei.”, a declarat Toni Iuruc.

Sursă foto: instagram