Toni Iuruc îi face soției sale toate poftele. Ultima surpriză a dat-o pe spate pe Simona Halep

Toni Iuruc îi face soției sale toate poftele. Ultima surpriză a dat-o pe spate pe Simona Halep
De când au devenit soț și soție, Toni Iuruc nu știe ce să-i mai facă Simonei Halep.

Bucurie mare în familia Simonei Halep. Vedeta și soțul ei se distrează pe cinste, iar Toni Iuruc nu-i refuză nimic sportivei.

Toni Iuruc îi face soției sale toate poftele. Ultima surpriză a dat-o pe spate pe Simona Halep

Cei doi sunt plecați în săptămâna de miere, iar afaceristul a închiriat un yacht, unde cei doi s-au simțit minunat. Mai mult, Simona a exersat și săriturile în apă, chiar aruncându-se pe spate din yacht, și s-a bucurat ca un copil.

Peste câteva zile, sportiva va împlini vârsta de 30 de ani și se anunță din nou o mare petrecere.

Muzeu în casa din București

De asemenea, Toni i-a spus Simonei că urmează să-i facă și un muzeu în casa din București. Aici, vor fi aduse toate trofeele pe care sportiva le-a câștigat de-a lungul carierei, dar și alte obiecte prețioase. Și e vorba de o rachetă care i-a aparținut Virginiei Ruzici, primită cadou de cununie, dar și altele cu care au excelat atât Ion Țiriac cât și Ilie Năstase.

„Bărbații se lasă greu, observ”

„Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea.

Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ”, a spus Simona Halep.

Cununie civilă ca în povești

Cu doar câteva zile în urmă, Simona și Toni și-au unit destinele într-un cadru de vis, la Constanța. A fost o cununie ca-n povești, iar 300 de invitați au uitat de pandemie și s-au distrat pe cinste. Loredana, Ban Bittman și formația machedonească Pindu au făcut show-uri incendiare, iar invitații au dansat până la epuizare. Cât privește meniul, acesta a fost unul rafinat, exclusivist, dar nu a lipsit piperchi, o mâncare căutată a machedonilor.

Sursă foto: instagram, hotnews life