Cadou inedit, primit de Simona Halep de la Toni Iuruc. Și prima poză din Turcia!

Cadou inedit, primit de Simona Halep de la Toni Iuruc. Și prima poză din Turcia!
Toni Iuruc și Simona Halep sunt cu adevărat fericiți după pasul făcut. Afaceristul i-a făcut o surpriză neașteptată soției sale.

Simona Halep a rămas fără cuvinte când a văzut ce vrea să facă Toni Iuruc pentru ea. E un gest extraordinar.

Ce cadou inedit a primit Simona Halep de la Toni Iuruc

Cadoul pe care Toni Iuruc i l-a făcut Simonei Halep a făcut-o pe sportivă să sară în sus de fericire. E vorba de un muzeu de tenis chiar în locuința lor din București. În acel loc, Simona va avea toate trofeele câștigate de ea, medalii, diplome, dar și alte obiecte de suflet. E vorba de o rachetă care i-a aparținut Virginiei Ruzici, primită cadou de cununie, dar și ale lui Ion Țiriac și Ilie Năstase.

„A fost dorinţa lui, nu a mea”

„Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea.

Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ”, a spus Simona Halep.

Lună de miere în Turcia

Cei doi proaspeți căsătoriți nu au ales o destinație exotică așa cum ar fi crezut toată lumea pentru săptămâna de miere, ci au optat pentru Turcia. Cea care a dezvăluit unde a plecat Simona cu Toni a fost campioana olimpică, canotoarea Simona Radiș, cea care o postat o fotografie alături de Simona Halep la aeroport. ”Ce coincidență. Același nume, același avion”, a spus aceasta, care se îmbarcase în avionul cu destinația Bodrum, Turcia.

Simona și-a fotografiat soțul pe plajă

Cei doi se bucură de momente frumoase în Turcia, iar Simona și-a fotografiat soțul pe plajă, cum privește atent în telefonul mobil. Ulterior, sportiva a distribuit-o pe contul său de socializare, spre marea bucurie a fanilor săi.

Sursă foto; libertatea, instagram

Recomandarile noastre