Denise Rifai, la ora mărturisirilor. Ar vrea „și, și…”

Denise Rifai, la ora mărturisirilor. Ar vrea „și, și…”
Cunoscuta prezentatoare / jurnalistă are planuri personale mari. Nimeni nu știa de ele, în contextul în care, despre ea, presa scria și că ar fi avut o relație de amor cu fostul ministru al Finanțelor.

Cunoscuta prezentatoare TV Denise Rifai a fost prezentă de curând într-un studio de televiziune, în calitate de invitată. Ea a nu doar despte experiențele și planurile sale profesionale, ci și despre viața personală. Iar aici surprizele s-au ținut lanț. Întrebată de Teo dacă își dorește familie, Rifai a răspuns în stilul caracteristic, extrem de sincer.

”Aș dori să…și, și”

”Aș dori să…și, și”, a declarat Denise Rifai, la Kanal D, în sensul că și le-ar dori pe ambele: și să se mărite, și să facă un copil (sau mai mulți). Dar nu chiar imediat, ci în doi-trei ani. Omul de televiziune a mărturisit că își dorește un băiat, ”să facem bărbați, pentru că nu sunt bărbați, pe lumea asta nu avem bărbați”.


Jennifer Lopez dezvăluie cum și-a ales porecla de JLo. Ce fel de relație are cu fostul iubit, Puff Daddy

Despre batoanele de slăbit și despre apă. Mituri spulberate


”Copilul se educă pentru a fi bărbat. E nevoie să îl educi pentru a fi bărbat, altfel ajunge…” – a completat Rifai, secondată de prezentatoare emisiunii: ”o muiere cu pantalonași”. Pe cât de explozivă e în fața camerei, despre viața personală a lui Denise Rufai se știu puține lucruri. Presa mondenă susținea că Denise Rifai s-ar fi iubit cu fostul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici și că cei doi participau la diferite evenimente importante împreună.

Momente TV rămase celebre

Denise Rifai a devenit cunoscută publicului larg prin prisma emisiunii de televiziune pe care o modera în trecut la postul Realitatea Plus. În cadrul emisiunii ”Legile puterii” Rifai a produs câteva momente care au rămas celebre, prin prisma modului în care politicienii au fost tratați fără mânuși în emisiunea sa.

Recent, vedeta a mai dezvăluit că urmează să fie parte a unui nou proiect la postul de televiziune Kanal D. Prin urmare, publicul o poate revedea pe Denise Rifai într-o postură nouă, la acest post de televiziune. De menționat este și faptul că Denise Rifai a afirmat despre ea că  face parte ”din două lumi”, în condițiile în care tatăl vedetei este musulman, iar mama este ortodoxă.

Sursa foto: Instagram / Denise Rifai