Totul despre injecțiile cu botox. Ştiți ce este botoxul de păr?

Totul despre injecțiile cu botox. Ştiți ce este botoxul de păr?
De pe piață nu lipsesc produsele pentru păr care pot ajuta la netezirea părului creț, să adauge strălucire sau să facă părul să arate mai voluminos. Dar sunt puține cele care le fac pe toate trei. Și cu atât mai puțin pe termen lung. Cu toate acestea, un tratament benefic pentru păr în salon poate fi cheia pentru toate cele de mai sus: botoxul de păr. Nu implică ace. De pe piață nu lipsesc produsele pentru păr care pot ajuta la netezirea părului creț, să adauge strălucire sau să facă părul să arate mai voluminos. Dar sunt puține cele care le fac pe toate trei. Și cu atât mai puțin pe termen lung. Cu toate acestea, un tratament benefic pentru păr în salon poate fi cheia pentru toate cele de mai sus: botoxul de păr. Nu implică ace.

Similar cu modul în care botoxul injectează întinde ridurile, botoxul de păr acționează ca un balsam profund semipermanent, netezind părul pentru aproximativ aceeași perioadă de timp cât durează efectul injecțiilor cosmetice. De fapt, botoxul de păr este mult mai legat de un alt tratament popular. „Este foarte asemănător cu un tratament cu keratină, cu excepția faptului că nu conține substanțe chimice dure”, explică Cedric, master hairstylist și proprietar al Salonului Cedric de la hotelul Lotte New York Palace.

Ce este botoxul de păr

Potrivit specialistului, botoxul de păr „oferă o rcondiționare profundă și acoperă părul cu materiale de umplutură precum keratina”. Acest proces ajută la obținerea aspectului unui păr mai plin și mai voluminos. Botoxul de păr folosește un tratament de condiționare profundă pentru a repara deteriorarea și a prelungi sănătatea părului. Tratamentele pot reduce efectele îmbătrânirii părului. De asemenea, este important să rețineți că nu există un singur tip de Botox pentru păr; diferite formule pot fi folosite pentru diferite tipuri și texturi de păr, scrie Harpers Bazaar.

Care sunt beneficiile botoxului de păr

Deși formulele de botox pentru păr diferă, toate sunt similare prin faptul că infuzează părul cu o mulțime de ingrediente hrănitoare și de întărire. „Tratamentul conține vitamine precum B5, care vor aduce oxigen la nivelul scalpului pentru un păr sănătos, și acizi grași naturali, cum ar fi Omega-3, pentru a oferi părului volum”, spune Raven Hurtado, stilist la Maxine Salon din Chicago. Alte beneficii ale tratamentului pot include repararea daunelor interne și externe, respingerea umidității, îmbunătățirea culorii și reducerea efectelor îmbătrânirii părului.

Diferența dintre botoxul de păr și un tratament obișnuit cu keratină este că botoxul de păr este nechimic și mai degrabă un tratament de condiționare pentru a revitaliza și repara părul uscat, deteriorat și, de asemenea, pentru a-l readuce la viață. Pe de altă parte, un tratament cu keratină conține mai multe substanțe chimice care sunt aplicate pentru a face părul mai neted, relaxat și fără încrețire.

Botoxul de păr este semipermanent. Efectele sale pot dura între două și patru luni, în funcție de cât de des e spălat părul. Pentru a prelungi efectele tratamentului, e recomandată utilizarea unei măști de păr o dată pe săptămână pentru a menține umiditatea și netezimea.

Sursa foto: Pixabay

Recomandarile noastre