Tragedie. Ce s-a întâmplat cu cel mai înalt câine din lume

Tragedie. Ce s-a întâmplat cu cel mai înalt câine din lume
Lumea a pierdut un uriaș blând în această săptămână. Freddy, cel mai înalt câine din lume, a murit la vârsta de 8 ani și jumătate, potrivit unui anunț de la Guinness World Records.

Marele Danez, din Essex, Marea Britanie, a primit titlul în 2016 pentru înălțimea sa masivă de 3 picioare 4 inci (1 metru) de la picior la greabăn și iată ce s-a întâmplat cu cel mai înalt câine din lume. Când stătea pe picioarele din spate, Freddy avea o înălțime de 7 picioare, 5 inch (2,9 metri), se spune în anunț.

„Nu era doar cel mai înalt câine, ci câinele cu cea mai mare dragoste și cea mai mare inimă”, a declarat Claire Stoneman, stăpâna lui Freddy, într-un comunicat. „El a fost viața mea”, a adăugat Stoneman. „Era sensul meu. Bucuria mea. Enervarea mea. Fericirea mea și tristețea mea finală. El a fost inima mea daneză. Unul dintr-un milion și iubit de întreaga lume”, a mai arătat femeia, conform Foxnews.

Ce s-a întâmplat cu cel mai înalt câine din lume

Stoneman a declarat anterior pentru Guinness World Records că atunci când l-a luat pentru prima oară ca un cățeluș se pierdea printre așternuturi. „Habar n-aveam că va deveni atât de mare”, a spus Stoneman. Editorul-șef al Guinness World Records, Craig Glenday, care a ajutat la măsurarea lui Freddy pentru record în 2016, l-a numit pe câine „un uriaș atât de blând”. „A fost întotdeauna o plăcere să-l văd apropiindu-se”, a spus Glenday într-o declarație.

„Freddy a adus un zâmbet pe fața tuturor și toată lumea de Guinness World Records îi va duce dorul. Sunt doar încântat că am avut ocazia să sărbătorim imensitatea sa printr-un record, și în cărți și să împărtășim povestea sa cu milioane de oameni lumea. RIP, Freddy”, a mai notat reprezentantul Guinness World Records. „Nu mă pot opri din plâns”, a spus Stoneman pentru GWR. „El a fost viața mea”.

Sursa foto: Paul Michael Hughes/Guinness World Records

Videoclipul care a sfâșiat inimile tuturor! Ce se întâmplă cu micuțul este tragic

Recomandarile noastre