Tragedie planificată cu atenție. Și totul din cauza războiului din Ucraina

Tragedie planificată cu atenție. Și totul din cauza războiului din Ucraina
Pandemia de coronavirus și războiul din Ucraina a făcut-o pe o femeie să-și dorească să ajungă cât mai repede pe lumea cealaltă. Dar nu singură, ci alături de soț, soră și copii.

Femeia i-a convins pe toți membrii familiei să sară în gol de la etajul șapte. Din nefericire, o singură persoană a supraviețuit, e vorba de unul dintre copii.

Băiatul norocos, care va trăi cu multe spaime în suflet, are 15 ani, însă a fost foarte grav rănit. Femeia în vârstă de 41 de ani se numește Nasrine Feraoun și credea în teoria conspirației, neavând niciun pic de încredere în guvern sau autoritățile locale.

Ea a reușit să-l determine pe partenerul de viață, Eric David, dar și pe sora sa geamănă, Narjisse, precum și pe fiica lor de doar opt ani, să se arunce de la apartamentului din Montreaux, Elveția, susține Daily Mail. Cele două surori erau convinse că nu are nici un rost să mai trăiască pe acest pământ și au reușit să le inoculeze această idee și copiilor.

Familia prefera să stea izolată de restul oamenilor

Anchetatorii care au percheziționat locuința au rămas surprinși să vadă în apartament că toate erau puse într-o ordine incredibilă. Aveau tot ce le trebuia să trăiască fără griji, de la alimente, la medicamente și lucruri de igienă. Familia însă prefera să trăiască izolată de restul comunității.

Pandemia Covid-19 și războiul din Ucraina nu au făcut decât să sprijine această convingere”, au declarat anchetatorii, conform Daily Mail. Oamenii legii sunt aproape siguri că a fost vorba de o sinucidere colectivă, planificată cu multă atenție. Tragedia s-a întâmplat acum un an și, potrivit poliției din Montreaux, cazul urmează ca acum să fie închis.

Recomandarile noastre