Tragediile s-au ținut lanț în viața lui Keanu Reeves

Tragediile s-au ținut lanț în viața lui Keanu Reeves
Este celebru, bogat, iubit de fani, dar inima lui Keanu Reeves este plină e suferință. Tragediile s-au ținut lanț în viața lui, dar pare că și-a revenit.  Și-a pierdut iubita și fiica la doar un an diferență și abia după 20 de ani a găsit o nouă iubită.

Viața l-a pus la mare încercare pe actorul Keanu Reeves, celebrul Neo din „Matrix”. Tatăl său l-a părăsit pe când avea 3 ani, cel mai bun prieten a murit tânăr din cauza unei supradozei de droguri, iubita și fiica au murit la interval de un an. A fost o perioadă cumplită pentru actor și mulți credeau că va mui curând. Iată că după 20 de ani,  lui Keanu Reeves  pare că i-a revenit pofta de viață. Anul trecut, a ieșit la braț cu noua sa iubită.

Keanu Reeves și-a găsit o nouă iubită. Este vorba despre Alexandra Grant (46 de ani)

Tragediile s-au ținut lanț în viața lui Keanu Reeves

Actorul de orgine libaneză, care s-a născut în Beirut, a trecut printr-o durere greu de imaginat. Pe 24 decembrie 1999, în timp ce Keanu Reeves filma pentru „Matrix”, fiica actorului, Ava Archer Symes-Reeves, s-a născut moartă. Durerea pierderii copilului a făcut ca el și logodnica lui, Jennifer Syme, să se îndepărteze unul de altul și să decisă să se despartă.  Un an și jumătate mai târziu, ea a fost ucisă într-un accident de mașină. Jennifer a murit la doar 28 de ani, pe 2 aprilie 2001.

Logodnica lui Keanu Reeves, Jennifer Syme, a murit într-un cumplit accident, în 2001

Keanu Reeves a vorbit despre pierderea suferită, într-un interviu acordat în 2006 publicației Parade: „Această suferiță își schimbă forma, dar nu se termină niciodată. Oamenii cred că poți trece peste asta, dar se înșală. Când oamenii pe care îi iubești pleacă de lângă tine, rămâi singur”. Keanu Reeves a declarat că pierderea fiicei și a fostei iubite a constituit motivul pentru care nu și-a mai dorit niciodată o relație serioasă sau o familie.

Keanu Reeves a fost părăsit de tată la 3 ani

Keanu Reeves nu a avut o viață tocmai ușoară. Actorul a fost părăsit de tată la 3 ani, iar mama lui a fost nevoită să se mute mereu, din cauza sărăciei. Mama lui, Patricia Taylor, a locuit cu copiii ei în Australia, Hawaii, New York și Canada. Keanu Reeves mai are trei surori, Kim, Karina și Emma.

De mic, el s-a confruntat cu probleme de exprimare, suferind de dislexie. Aceasta este o tulburare la citit manifestată prin greșeli de lectură. Această problemă l-a împiedicat să termine liceul.

Prietenul cel mai bun al lui Keanu Reeves a murit de supradoză

Cel mai bun prieten al lui Keanu Reeves, River Phoenix, alături de care a jucat în filmul „My own private Idaho”, a murit subit în 1993, la la vârsta de doar 23 de ani. Actorul și-a injectat o combinație letală de heroină, cocaină și Valium. River, fratele celebrului Joaquin Phoenix, era unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood la acea vreme, iar rolurile lui în peliculele „Stand by Me” și „River’s Edge” au fost considerate adevărate opere de artă de către criticii cinefili.

La sfârșitul anului trecut, Keanu Reeves s-a afișat cu noua lui iubită, pentru prima oară în 20 de ani, la un eveniment. Ea este prima femeie pe care celebrul actor a adus-o pe covorul roșu alături de el. Multă vreme, Keanu a fost unul dintre cei mai râvniți actori singuri de la Hollywood. Iată că acum, starul și-a găsit jumătatea. Este vorba despre Alexandra Grant (46 de ani), scriitoare.

Cei doi au venit împreună la Gala LACMA Art + Film, prezentată de Gucci în Los Angeles, pe 2 noiembrie. Keanu Reeves a surprins pe toată lumea atunci când a pășit alături de Alexandra Grant pe covorul roșu. Asta pentru că actorul nu s-a mai afișat niciodată în public cu vreo femeie, de la tragedia pe care a suferit-o în urmă cu două decenii.

Keanu Reeves, biografia

  • Keanu Reeves împlinește 56 de ani pe 2 septembrie. Starul este cunoscut pentru numeroase filme blockbuster, printre care „Matrix~ și „John Wick. E poate cel mai rezervat actor de la Hollywood, nu îi place luxul și preferă să ducă o viață modestă. Keanu are o avere estimată la 144 de milioane de dolari, din care ar fi donat aproximativ 80 de milioane.
  • Deși este foarte bogat, Keanu Reeves nu și-a dorit să trăiască în lux. Actorul știe că banii nu aduc fericirea, așa că nu a investit în haine de firmă, mașini luxoase sau palate, cum au făcut colegii lui de la Hollywood. Starul conduce o Honda și locuiește într-un apartament modest. Când nu merge cu mașina, Keanu ia metroul.
  • Botezat după unchiul său, Henry Keanu Reeves, numele său înseamnă «briză montană» în hawaiană.
Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp