Transformare uriașă în noul sezon Chefi la cuțite. Protagoniștii au primit o veste proastă

Transformare uriașă în noul sezon Chefi la cuțite. Protagoniștii au primit o veste proastă
O miză uriașă a fost pusă în joc în culisele Chefi la cuțite, iar cei trei Chefi se luptă în sezonul 10 pentru un premiu surpriză. Dar, niciunul dintre aceștia nu se aștepta că se va ajunge în situația dată.

Momentul premierei sezonului aniversar Chefi la cuțite este tot mai aproape! Și vine cu o mulțime de elemente surprinzătoare, menite să condimenteze cea mai așteptată bătălie gastronomică. Cei trei Chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, aniversează 10 ani de prietenie și totodată un deceniu de rivalitate pe ringul celor celor mai savuroase preparate. Așadar, competiția este una pe măsură. De data aceasta, maeștrii bucătăriei intră în noul platou al show-ului culinar pentru o confruntare care se dă pe toate fronturile.

Surpriză uriașă pentru noua ediție Chefi la cuțite

Protagoniștii show-ului gastronomic nu se așteptau că vor ajunge să nu aibă deloc timp de relaxare, în care camerele video să nu fie cu obiectivele focalizate spre ei. Dar, li s-a întâmplat. Ei vor fi filmați și puși să se confruncte inclusiv în camera lor de relaxare, transmit producătoii emisiunii Chefi la cuțite.

Astfel, una dintre noutățile pe care le aduce sezonul 10 se va dezvălui ca o surpriză atât pentru telespectatori, cât și pentru cei trei jurați: jocurile din spațiul de relaxare, în care se implicaseră până acum pentru a se deconecta, vor deveni adevărate întreceri, care vor avea ca miză, în funcție de gradul de dificultate, unul, două sau trei jetoane cu chipurile Chefilor.

La finalul preselecțiilor, Chef-ul care va aduna cele mai multe jetoane va câștiga un mega-avantaj care îl va ajuta în etapa battle-urilor. Pentru ce premiu se luptă în culise Chefii vor afla pe parcursul preselecțiilor.

Sezonul 10 Chefi la cuțite vine la Antena 1 cu o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30. Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.