Bancuri tari! Treabă grea cu ”domnul Total General” și plutonierul Căpșună

Bancuri tari! Treabă grea cu ”domnul Total General” și plutonierul Căpșună
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Plutonierul Căpşună se duce să-şi ridice banii pentru munca prestată de la casierie. Acolo, trebuind să semneze statul de plată, vede pe ultimul rând al paginii un nume de general care, după părerea lui, trebuia să ridice o sumă fabuloasă de bani, „Total General”.

Contrariat de acest lucru, îl întreabă pe casier cine este acest domn şi de ce nu îl poate vedea niciodată ridicând banii. Acesta, văzând că problema îl depăşeşte, îl îndrumă la comandantul unităţii pentru lămuriri.

Plutonierul Căpşună, ajuns în biroul comandantului, îi explică acestuia nedumeririle pe care le are, punându-i statul de plată pe masă. După zece minute de studiu, comandantul îl cheamă pe Căpşună şi îi explică:

– Uite, băi, plutoniere, domnul ăsta nu este un simplu general, pentru că aici scrie clar, dar se pare că tu eşti prost rău, nu vezi că este DOMNUL Total General, deci înseamnă că este pus foarte sus.