Trecutul necunoscut al lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex nu se dă în lături de la nimic. Care a fost primul job al fostei actrițe

Trecutul necunoscut al lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex nu se dă în lături de la nimic. Care a fost primul job al fostei actrițe
Căsătoria cu prințul Harry a aruncat-o pe Meghan Markle în lumina reflectoarelor și au fost puține momentele în care să nu se afle fiecare pas al brunetei.

Și, totuși, există lucruri pe care nimeni nu le-a știut până acum. Nici despre ea, nici despre părinți.

Cu siguranță că fosta actriță americană nu s-a gândit ce înseamnă să intri în Familia Regală, iar de aici până la revolta pe care a văzut-o toată lumea, nu a fost decât un pas. Chiar dacă a fost mereu sub lupa presei, sunt încă multe lucruri care nu se știu despre Meghan Markle, dar ceva a ieșit la iveală. Ca de exemplu, faptul că soția prințului Harry știe foarte bine să tragă cu arma. Ea a avut nevoie de acest lucru pentru un rol dintr-un film și a învățat să mânuiască foarte bine un pistol după ce s-a antrenat o zi întreagă.

Primul loc de muncă l-a avut la 13 ani

Un alt lucru care s-a aflat despre Meghan Markle e faptul că a început să lucreze pentru prima dată la doar 13 ani. Ea a mărturisit cu ceva timp în urmă că vindea și servea înghețată și iaurt pentru Humphrey Yogurt din Los Angeles. După declarațiile vedetei, clienții s-au adunat ciorchine în acel loc.

Și tot ducesa de Sussex mai are un talent mai puțin obișnuit: e expertă în caligrafie. De altfel, între 2004-2005, ea a lucrat într-un magazine din Beverly Hills, unde îi învăța pe alții despre arta scrisului de mână. Mare iubitoare de vinuri, Meghan e foarte atentă la aroma și gustul licorii lui Bachus, iar în unele magazine există sticle de vin pe a căror etichetă scrie „preferatul lui Meghan”.

Cine sunt părinții vedetei

Tot recent a ieșit la iveală și faptul că părinții lui Meghan s-au cunoscut pe platourile de filmare. Thomas era director de lumini și fotograf, iar Doria urma să devină make-up artist. A fost dragoste la prima vedere, cei doi s-au văzut, s-au plăcut și au decis să facă o familie.

Recomandarile noastre