Există o explicație pentru schimbarea stilistică a lui Meghan Markle. „Din cauza Reginei…”

Există o explicație pentru schimbarea stilistică a lui Meghan Markle. „Din cauza Reginei…”
După Megxit, Meghan Markle a devenit un adevărat curcubeu. Fanii și invidioșii au remarcat schimbarea culorilor în ținutele sale, au admirat sau au ridicat din sprânceană. Dar există explicații pentru alegerile fostei actrițe.  

În cel de-al cincilea episod din serialul Netflix „Harry & Meghan”, care a fost lansat recent, Meghan Markle își amintește cum s-a schimbat stilul ei după ce ea și Prințul Harry și-au părăsit rolurile onorifice în cadrul familiei regale britanice.

În martie 2020, la două luni după ce au anunțat că se îndepărtează de monarhie, Ducii de Sussex s-au întors în Marea Britanie pentru ultimele lor apariții regale oficiale, ducesa uimind într-o serie de ținute în culori ultra-vibrante, care s-au îndepărtat brusc și radical de înfățișarea ei anterioară.

Imediat după Megxit, Meghan Markle a vrut să iasă în evidență puternic

„Până atunci, în Marea Britanie, purtam rar culoare și nu am vrut niciodată să mă pun în evidență, așa că am încercat doar să mă amestec în public, își amintește Markle, în vârstă de 41 de ani. Dar am purtat multă culoare în acea săptămână. Pur și simplu am simțit că asta trebuie să fac. Ei bine, să arătăm ca un curcubeu, mi-am spus”. Soțul ei, Prințul Harry, 38 de ani, a adăugat: „A fost oportunitatea noastră să ieșim cu brio”.

Turneul de rămas bun al cuplului a surprins-o pe ducesa de Sussex îmbrăcând o rochie albastră strălucitoare de la Victoria Beckham, la Premiile Endeavour Fund. Apoi a apărut într-o rochie corai, de la Safiyaa, la Festivalul de muzică Mountbatten. Iar în final a optat pentru o ținută verde smarald Emilia Wickstead pentru apariția de Ziua Commonwealth-ului, notează Page Six.

Cod vestimentar regal: nimeni nu are voie să poarte aceeași culoare cu Regina

Într-o demonstrație de solidaritate vestimentară, Prințul Harry s-a coordonat cu soția sa pentru fiecare dintre aceste trei apariții publice, selectând un costum bleumarin și o cravată albastru deschis pentru Premiile Endeavour Fund și un costum cu căptușeală verde strălucitor pentru Ziua Commonwealth-ului.

„După înțelegerea mea, nu poți purta niciodată aceeași culoare ca Majestatea Sa (Regina Elisabeta a II-a) dacă există un eveniment de grup. Dar, de asemenea, nu ar trebui să porți niciodată aceeași culoare ca unul dintre ceilalți membri mai în vârstă ai familiei, a mai spus Meghan Markle. Eliberată de roluri regale, azi, Meghan Markle e liberă să poarte orice culoare dorește – așa cum se vede prin rochia uimitoare stacojie Carolina Herrera pe care a purtat-o ​​la Gala “Salute to Freedom” de anul trecut.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre