După ce au înfipt cuțitul în familia regală, prințul Harry și Meghan Markle anunță un nou serial. Vor fi necruțători

După ce au înfipt cuțitul în familia regală, prințul Harry și Meghan Markle anunță un nou serial. Vor fi necruțători
Serialul lor de pe Netflix, lansat la începutul lunii, e în continuare în trending. Iar Familia Regală britanică e așa de supărată încât nici nu i-a invitat la masa de Crăciun. Și nici la prânzul de dinainte, cu familia extinsă.

După ce au înfipt cuțitul în familia regală, prințul Harry și Meghan Markle anunță un nou serial. Vor fi necruțători, de data aceasta, cu liderii lumii. Deja au arătat că pot face față unui scandal mediatic. Ei au declarat în episoadele primului lor serial că Regele Charles al III-a e mincinos și că Prințul William a „țipat” la fratele său. Acestea fiind două din cele mai noi și dure acuzații lansate de cuplul înstrăinat.

Prințul Harry și Meghan Markle anunță un nou serial

Ducii de Sussex anunță un nou serial Netflix în care apar Greta Thunberg, Gloria Steinem, Jacinda Ardern, potrivit Daily Wire. După ce documentarul „Harry & Meghan” a stârnit un val de controverse, aruncând în aer Familia Regală, prințul Harry și Meghan Markle se ptregătesc de o altă lansare Netflix în această lună. De data aceasta se concentrează asupra liderilor mondiali autentici.


Nou serial cu Prinţul Harry şi Meghan Markle se numește „Live to Lead”. Și această docuserie a fost produsă de ducele și ducesa de Sussex prin intermediul companiei lor, Archewell Productions. Seria evidențiază  o listă de „lideri” care sunt „angajați să facă o diferență în lume”. Un sinopsis oficial al serialului spune că acesta va prezenta „valorile fundamentale, disciplinele zilnice și principiile directoare pe care liderii le folosesc pentru a-i motiva pe alții și a crea schimbări semnificative”.

„Acest lucru a fost inspirat de Nelson Mandela, care a spus odată: „Ceea ce contează în viață nu este simplul fapt că am trăit””, spune prințul Harry în trailerul recent lansat. Meghan Markle îi continuă ideea: „Diferența pe care am făcut-o în viețile altora este cea care va determina importanța vieții pe care o ducem. Să luptăm pentru schimbare și să devenim lideri”. Aici prințul Harry intervine: „Și să oferim inspirație celorlalți. Pentru a trăi, pentru a conduce”.

Interviuri cu personalități marcante ale lumii

„Live to Lead” a fost creat și regizat de Geoff Blackwell, autorul seriei de cărți „I Know This to Be True”. Serialul va număra șapte episoade.

Acestea includ interviuri cu prim-ministrul neozeelandez Jacinda Ardern, avocatul pentru justiție socială Bryan Stevenson, regretata judecătoare adjunctă a Curții Supreme a SUA Ruth Bader Ginsburg, activista pentru climă Greta Thunberg, căpitanul echipei naționale de rugby a Africii de Sud și activistul pentru inegalitate socială Siya Kolisi, activista feministă Gloria Steinem și Albie Sachs, activist anti-apartheid și fost judecător la Curtea Constituțională din Africa de Sud.

Recomandarile noastre