Prințul Harry și Meghan Markle, război total cu familia regală. Documentarul bombă de la Netflix a fost lansat

Prințul Harry și Meghan Markle, război total cu familia regală. Documentarul bombă de la Netflix a fost lansat
Așteptat de toată planeta, documentarul despre viața ducilor de Sussex începe cu afirmații grele. Se spune că Palatul „a refuzat să comenteze” noile acuzații de rasism. Meghan este filmată plângând, alături de alte imagini, cu  Archie sau cu Prințul Harry la Heathrow în momentul plecării din țară.

Netflix a lansat seria Harry & Meghan. Primele trei episoade ale show-ului bombă sunt acum în streaming. În acestea, prințul Harry și Meghan Markle discută despre Megxit, rasism și noua lor viață, într-un serial care declanșează un război total cu familia regală britanică. Seria foarte așteptată este lansată în două părți, primele trei episoade din cele șase fiind acum disponibile pentru streaming.

Aceste prime trei episoade tratează, de asemenea, nașterea și educația lui Harry. El dă vina pe mass-media pentru eșecul relațiilor sale anterioare. Ducii de Sussex descriu apoi modul în care au încept să se întâlnească, logodna lor. Și apoi renunțarea la statutul de membri ai familiei regale de primă linie.

Documentarul lui Meghan și Harry de pe Netflix începe cu un atac la adresa deciziei Palatului Buckingham care a refuzat să coopereze în realizarea documentarului cu mai multe episoade. Cuplul, conștient că intimitatea se vinde bine, a oferit un acces extraordinar gigantului de streaming, inclusiv o comoară de imagini și filmări din viața sa privată și a copiilor din familie, dezvăluie Daily Mail.

Episodul 1

În primul episod, ducele și ducesa de Sussex încep prin a se filma pe ei înșiși în ziua în care și-au încheiat îndatoririle regale, în martie 2020, cu prințul Harry în salonul VIP de la Heathrow, în timp ce urmează să zboare spre Canada. Ducele de Sussex a dezvăluit că „a trebuit să renunțe” la îndatoririle regale pentru a o proteja pe Meghan Markle, comparând-o pe fosta actriță de la Suit cu regretata sa mamă, prințesa Diana, în primul episod al serialului bombă Netflix al cuplului.

Acasă în Vancuver, Meghan plânge cu un prosop pe cap în timp ce declară: „Nici măcar nu știu de unde să încep”. Telespectatorii au subliniat că aceste imagini au fost surprinse cu șase luni înainte ca acordul lor de 100 de milioane de dolari cu Netflix să fie semnat în septembrie 2020.

Episodul 2

Doria, mama lui Meghan, vorbește, de asemenea, pentru prima dată în public despre relația fiicei ei cu ginerele său. Meghan și Harry împărtășesc o fotografie sinceră cu Doria și Archie de ziua lui de naștere. Ea le spune intervievaților că ultimii cinci ani au fost „provocatori”, dar că se simte  „pregătită să-mi fac vocea auzită”.

Prințul Harry compară, în continuare, paparazzi care o urmăreau pe Diana cu hărțuirea online cu care se confruntă Meghan, pe care a descris-o drept „pradă” pentru „vânătorii” din social media.

Episodul 3

Harry și Meghan numesc anunțul lor de logodnă din 2017 un „reality show orchestrat”.  Experții iau în vizor istoria „rasistă” a imperiului britanic, a regilor și reginelor sale. În episod apare David Olusoga, autorul cărții Black and British, care spune: „Cine a visat că Marea Britanie va avea o prințesă de culoare? Cine ar fi putut concepe așa ceva? A fost concluzia unei istorii atât de improbabile, încât a fost uluitoare”.

El și colega sa, Afua Hirsch, dau o scurtă lecție de istorie despre rolul Marii Britanii în comerțul cu sclavi din Atlantic și despre modul în care acesta „a alimentat” imperiul britanic, care a fost „finanțat de regi și regine până la abolirea lui” la începutul anilor 1900.

Sursa foto: capturi Netflix

Recomandarile noastre