Triunghiul Bermudelor, o nouă teorie despre disparițiile misterioase

Triunghiul Bermudelor, o nouă teorie despre disparițiile misterioase
Câte nu s-au spus și scris despre Triungiul Bermudelor, locul unde au dispărut misterios vapoate și avioane! Încă nu există o explicație științifică, deși au fost lansate mai multe teorii. Sunt mai multe mărturii, decât dovezi. Uite încă una!

Timp de zeci de ani, legendarul Triunghi al Bermudelor din Oceanul Atlantic a captat imaginația umană. Există o mulțime de mărturii de dispariții inexplicabile de nave, avioane și oameni. Unii au spus că extratereștrii sunt responsabili, alții au spus că acolo ar fi Atlantida, continentul dispărut. O nouă teorie sugerează că piramida de cristal din adâncul Triunghiului Bermudelor a reapărut.

Triunghiul Bermudelor sau „Triunghiul Diavolului”, este o zonă aproximativ triunghiulară ca formă. Cele trei laturi sunt localizate în Insulele Bermude, Puerto Rico și Fort Lauderdale, din Florida, Statele Unite.

Triunghiul Bermudelor, teorii despre disparițiile misterioase

Triunghiul Bermudelor sau „Triunghiul Diavolului”, este o zonă aproximativ triunghiulară ca formă. Cele trei laturi sunt localizate în Insulele Bermude, Puerto Rico și Fort Lauderdale, din Florida, Statele Unite. Aici se presupune că există forțe misterioase care atrag în adâncuri vasele, avioanele și oamenii care se încumetă să intre în această zonă. Este o suprafață largă, de 1,2 km². Degeaba au spus polițiștii de coastă că numărul incidentelor de acest fel sunt la fel ca în oricare altă zonă des circulată a lumii! Sunt prea multe teorii de partea cealaltă, a forțelor paranormale.

Unii speculează că forțele necunoscute și misterioase sunt responsabile pentru disparițiile inexplicabile, cum ar fi extratereștrii care capturează oameni pentru studiu. Alții spun că este influența continentului pierdut al Atlantidei sau vârtejuri care ”sug” obiecte în alte dimensiuni.

Unele explicații se bazează mai mult pe teorii științifice, nu pe dovezi. Acestea includ flatulența oceanică (gazul metan care erupe din sedimentele oceanice) și perturbări ale liniilor geomagnetice de flux. Considerațiile de mediu ar putea explica multe, dacă nu majoritatea, dintre dispariții.

Majoritatea furtunilor tropicale și uraganelor din Atlantic trec prin Triunghiul Bermudelor, iar în zilele dinaintea prognozării meteo îmbunătățite, aceste furtuni periculoase au revendicat multe nave. De asemenea, Gulf Stream poate provoca schimbări rapide, uneori violente, ale vremii. Numărul mare de insule din Marea Caraibelor creează multe zone de apă puțin adâncă care pot fi perfide pentru navigația navelor.

Este Triunghiul Bermudelor o ”busolă magnetică”?

Există unele mărturii care sugerează că Triunghiul Bermudelor este un loc în care o busolă „magnetică” indică uneori spre nordul „adevărat”, spre deosebire de nordul „magnetic”. U.S. Navy și U.S. Coast Guard susțin că nu există explicații supranaturale pentru dezastrele pe mare. Ei adaugă că nu există hărți oficiale care să delimiteze limitele Triunghiului Bermudelor.

Board of Geographic Names din S.U.A. nu recunoaște Triunghiul Bermudelor ca denumire oficială și nu menține un dosar oficial al zonei. Oceanul a fost întotdeauna un loc misterios pentru oameni. Atunci când este implicată vreme neplăcută sau navigație proastă, poate fi un loc foarte mortal. Acest lucru este adevărat în toată lumea. Nu există nici o dovadă că disparițiile misterioase apar cu o frecvență mai mare în Triunghiul Bermudelor decât în ​​orice altă zonă mare și bine călătorită a oceanului.

O nouă teorie: piramida de cristal

O nouă teorie stranie sugerează că piramida de cristal din adâncul Triunghiului Bermudelor a reapărut.  A fost lansată  teoria potrivit căreia piramida a provocat dispariţia avioanelor şi a vaselor  din zona Triunghiului Bermudelor.

Rapoartele publicate online în 2012 au sugerat că o cercetătoare numită Dr. Meyer Verlag a descoperit o piramidă de cristal care avea ,,de trei ori mărimea piramidei din Giza’. Ar avea 300 de metri lățime și 200 de metri înălțime, mult mai mare ca orice altă piramidă din Egipt.

,,Dr. Verlag crede că investigaţiile viitoare vor putea dezvălui mai multe informaţii despre misterioasele dispariţii din Triunghiul Bermudelor”, scrie site-ul Before It’s News. În raport, este susţinut faptul că Dr. Verlag şi-a prezentat descoperirile în cadrul unei conferinţe de presă din Bahamas, aceasta a dezvăluit coordonatele exacte ale zonei în care se află piramida.

În ciuda afirmaţiilor sale nu există nicio dovadă că Dr. Verlag ar exista şi nicio dovadă a coordonatelor pe care aceasta afirmă că le-a anunţat.