Trump a trebuit să se roage de Melania să fie văzut în public cu ea. Răspunsul a fost surprinzător

Trump a trebuit să se roage de Melania să fie văzut în public cu ea. Răspunsul a fost surprinzător
După ce Melania Trump a fost văzută, de Paști, pentru prima dată de la punerea sub acuzare și arestarea soțului Donald, sursele au declarat pentru Page Six că aceasta a acceptat să fie o componentă fixă a campaniei sale. Dar numai după ce a fost implorată de fostul președinte.

Încă de la finalizarea mandatului lui Donald Trump la Casa Albă s-a vorbit despre animozitățile dintre cei doi soți și de faptul că, în realitate sunt un cuplu doar în aparență. S-a văzut la ceremonia de predare a președinției, și s-a constatat apoi cum Melania Trump aproape că nu a mai făcut parte din viața publică a soțului ei.  Dar sursele spun că Donald și Melania Trump au avut o „discuție importantă” în weekend.

O sursă a declarat pentru Page Six că mesajul ei public și apariția ei alături de Donald, 76 de ani, duminică, au venit după ce soțul ei a implorat-o să fie alături de el. „I-a spus: Chiar am nevoie de tine pentru asta, pentru că vom face campanie, a spus sursa. Au avut o discuție importantă în weekend, iar ea a… fost de acord să fie alături de el”.

Prima reacție a Melaniei Trump după ce a acceptat propunerea soțului ei

„Paște fericit!”, a scris fosta primă doamnă, în vârstă de 52 de ani, pe Twitter, alături de o fotografie cu un trandafir. A fost pentru prima dată când a postat ceva de la arestarea lui Trump. Asta după ce Melania a fost vizibil absentă de la punerea sub acuzare și arestarea lui Trump.  Fosta Primă doamnă a lipsit la discursul său de după punerea sub acuzare de la clubul său privat din Palm Beach, Florida, Mar-a-Lago, săptămâna trecută.

Melania Trump a lipsit de la discursul soțului său, după arestare

Dar, de Paștele Catolic, cei doi au fost văzuți împreună în stațiune luând un brunch. Au fost chiar ovaționați în picioare când au intrat în sală.  O persoană din interior a povestit pentru sursa citată despre masa de sărbătoare a cuplului: „A vrut doar să fie singură cu el; aceasta a fost cererea ei. Faptul că au fost singuri a fost o declarație importantă. Aceasta a fost o declarație: „Suntem împreună, sunt alături de soțul meu””.

O altă sursă a spus că cuplului i s-au alăturat apoi Tiffany și soțul ei, Michael Boulos, precum și părinții Melaniei. De obicei, întreaga familie Trump ar fi fost împreună de Paște. Conform presei de peste ocean, unii membri ai familiei Trump fac un pas în față, în timp ce alții oferă sprijin privat.

Unii din membrii familiei nu mai vor să apară în anturajul lui Donald Trump

Page Six a relatat și că Trump a participat la slujba de Paște la Episcopal Church of Bethesda-by-the-Sea și a luat masa la Mar-a-Lago cu Melania – precum și cu fiul lor, Barron, în vârstă de 17 ani, și alți membri ai familiei, inclusiv Tiffany și Don Jr. Aceeași sursă a adăugat: „Apariția publică în această perioadă este critică… cu apariții regulate.  Faptul că Ivanka Trump și Jared Kushner s-au îndepărtat face cu atât mai atractiv pentru ea să facă un pas în față”.

Fiica Ivanka, fost consilier la Casa Albă, l-a susținut pe Trump în privat, după ce anterior s-a distanțat de ultima sa campanie pentru Casa Albă, așa cum presa americană a relatat. De asemenea, că Tiffany și-a asumat un rol potențial mai mare în viața publică a familiei în urma îndepărtării Ivankăi.

Trump este așteptat din nou în instanță în luna decembrie în Manhattan, după ce a pledat nevinovat la acuzațiile de falsificare a registrului de afaceri, inclusiv la plata a 130.000 de dolari către starul porno Stormy Daniels pentru a păstra tăcerea despre o aventură înainte de campania sa din 2016. Trump a negat cu tărie presupusa aventură, precum și orice abatere. Avocații săi au declarat pentru The Post că Trump „nu a comis nicio infracțiune” și au promis să „lupte viguros împotriva acestei urmăriri politice în instanță”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre