Tudor Gheorghe, cum nu l-ați știut niciodată. Pentru nepotul său ar face orice

Tudor Gheorghe, cum nu l-ați știut niciodată. Pentru nepotul său ar face orice
Când coboară de pe scenă, Tudor Gheorghe se transformă într-un bunic care-și adoră nepoții. Iată ce face pentru aceștia.

Tudor Gheorghe este un om extraordinar, care reușește să surprindă întotdeauna. Dar și un bucătar de excepție…

Tudor Gheorghe, cum nu l-ați știut niciodată. Pentru nepotul său ar face orice

Când vine vorba de familia sa, Tudor Gheorghe e adorabil. Inegalabilul artist spune că face cele mai bune sarmale și are mare grijă să le pregătească cu multă răbdare, așa cum scrie la carte. Și ciorbele îi ies senzaționale, mai ales că le acrește cu corcodușe.

„Varza o pun. Îmi place s-o pritocesc, la butoi. Sarmalele încep să se facă din clipa în care pui varza”

„Gătesc ciorbe de toate felurile. Nepotul meu adoră ciorba de legume. Ciorbele le acresc cu aguridă, cu corcodușe. Prepar în jur de 300 de sarmale, le fac într-o zi! Le fac micuțe, nu sunt prea oltenești. Bunicul meu le lega cu ață, de exemplu.  Varza o pun. Îmi place s-o pritocesc, la butoi. Sarmalele încep să se facă din clipa în care pui varza. Trebuie să fie și varza într-un anume fel. Varza te ajută și la mahmureală”, a povestit Tudor Gheorghe în cadrul unui podcast.

Cum se întreține

Deși are 76 de ani, Tudor Gheorghe se menține într-o formă excelentă. Acesta spune că nu are o rețetă anume, muncește mult și are grijă să-și facă tratamente cu nămol.  „Rețetă? Nu cred că am așa ceva! Însă, prefer să pun accentul pe muncă și seriozitate. Și mai există încă un amănunt.

De două ori pe an, o dată vara, o dată la sfârșitul toamnei sau la începutul iernii, merg la Techirghiol. Împachetările cu nămol și toate tratamentele de această zonă deosebită au un efect special asupra mea. Fac asta de câțiva ani buni! Inclusiv acum, la finele lunii iulie, tot aici sunt, la Techirghiol.

„Eu mă consider un om serios, nu o vedetă. Ca atare, nu-mi permit să leșin după două melodii, pe scenă”

Un actor care se respectă, își respectă nu doar meseria, ci și condiția fizică personală. Trebuie să ai o anumită condiție fizică pentru un spectacol serios. Eu mă consider un om serios, nu o vedetă. Ca atare, nu-mi permit să leșin după două melodii, pe scenă, ca să zic așa! Nu mă pot fâțâi câteva minute și apoi sala să realizeze că nu pot cânta așa cum o fac de obicei!”, a mărturisit artistul.