Tupeul amantei! Așa și-a dat seama Shakira că Pique o înșală. E tragicomic!

Tupeul amantei! Așa și-a dat seama Shakira că Pique o înșală. E tragicomic!
Nimeni nu se gândea că relația dintre Shakira și Pique ar putea fi distrusă de ceva sau cineva. Și totuși, s-a întâmplat și e incredibil ce a pus-o pe Shakira pe gânduri.

În ultima perioadă, Shakira a început să dea ușor, ușor din casă, oferind tot mai multe indicii despre motivul despărțirii de iubitul ei. Cum și-a dat Shakira că e o femeie înșelată? Jurnaliștii străini susțin că fostul fotbalist ar fi dus-o pe Clara Chia în căminul conjugal de mai mute ori, iar aceasta se înfrupta cu produse din frigider de care Pique nu se atingea.

„Crezi că ești într-o relație reală, dar nu este chiar așa”

De altfel, într-unul dintre videoclipurile lansate în ultima perioadă, artista apare deschizând ușa unui frigider. Sugerând că de acolo au început bănuielile privind infidelitatea lui Pique. Când a fost însă întrebată despre acest subiect, a dat un răspuns evaziv. „Aflarea adevărului. Cred că se întâmplă tuturor femeilor din când în când. Crezi că ești într-o relație reală, dar nu este chiar așa”, a declarat Shakira.

Vedeta își protejează copiii cât poate de mult

De când e mamă singură, Shakira spune că face tot ce e omenește posibil să-și protejeze copiii cât poate de mult. Și încearcă să treacă peste această perioadă cât mai repede și să-și revină la viața normală. “Încerc să le ascund situația lui Milan și Sasha cât de mult pot. Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și uneori am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat.

Dar nu, este real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea ceva atât de sacru și de special cum am crezut că este relația pe care am avut-o cu tatăl copiilor mei și de a vedea că s-a transformat în ceva vulgarizat de către mass-media. Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă, iar eu am luptat pe diferite fronturi. Acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea” a declarat Shakira.

Recomandarile noastre