Uite cum arată băiatul lui Arnold Schwarzenegger! Seamănă? Patrick este și el actor

Uite cum arată băiatul lui Arnold Schwarzenegger! Seamănă? Patrick este și el actor
Fiul cel mare al lui Arnold Schwarzenegger îi calcă pe urme. Paparazzi l-au văzut alături de iubita sa în oraș. Uite cum arată băiatul lui Arnold Schwarzenegger. Patrick este și el actor.

Patrick Schwarzenegger este actor, la fel ca tatăl său. Are 26 de ani, dar primul său film a fost la 10 ani, în 2006. Acesta a avut un mic rol în filmul de comedie The Benchwarmers. În 2018 însă, Patrick și-a făcut debutul într-un rol principal în filmul „Midnight Sun”, o dramă romantică în care a avut-o parteneră pe Bella Thorne. Uite cum arată băiatul lui Arnold Schwarzenegger!

Un an mai târziu, în 2019, Patrick Schwarzenegger a jucat în thrillerul psihologic „Daniel Isn’t Real” și a avut cronici bune. Acest lucru i-a adus alte angajamente și tânărul a fost cooptat în distribuția altor două filme, care ar fi trebuit să aibă premierele în 2020. Din cauza pandemiei s-a întârziat lansarea ambelor: un SF – „Warning” și o comedie „Moxie”, în regia lui Amy Poehler.

Uite cum arată băiatul lui Arnold Schwarzenegger! A ieșit cu iubita la plimbare 

 cum arată băiatul lui Arnold Schwarzenegger

Patrick are o relație de patru ani cu modelul Abby Champion. Cei doi se iubesc foarte mult, lucru demonstrat și de postările de pe Instagram ale acestora.

Pentru că pandemia i-a pus planurile pe pauză, Patrick a avut foarte mult timp liber la dispoziție, pe care l-a împărțit cu Abby, jumătatea lui.  Un astfel de moment a fost surprins de paparazzi zilele trecute. Fiul celebrului Arnold ieșise cu iubita la plimbare, pe străzile pustii din L.A. 

Amândoi erau îmbrăcați în pantaloni de trening lejeri și hanorac, iar Patrick avea o șapcă pe cap. Cei doi au ales să nu poarte mască, probabil pentru a lua aer și de asemenea pentru că străzile erau pustii și nu s-au întâlnit cu nimeni pe drum. 

Arnold a devenit bunic anul trecut

Dintre toți cei cinci copii ai actorului din “Terminator”, cei mai cunoscuți sunt Patrick și Katherine, ambii făcuți cu jurnalista Maria Shiver.

Arnold Schwarzenegger a devenit bunic în august după ce fiica sa Katherine a dat naştere primului său copil, o fetiță. Este prima nepoată a actorului de 72 de ani care are cinci copii.

Foto: dailymail.com

Don Juan în uniformă. Câte neveste s-a dovedit că avea un polițist