Ultimă oră. A murit marele interpret de muzică populară! Medic: Supradoză de anticoalgulant!

Ultimă oră. A murit marele interpret de muzică populară! Medic: Supradoză de anticoalgulant!
Lumea muzicii populare e în stare de șoc. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp. Nimeni nu se aștepta la această tragedie.

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a fost internat în stare gravă la ATI Reșița. Acolo a și murit. Mîțu s-a simțit rău în timp ce se afla în tratament post Covid la o clinică privată din Caraș Severin și a fost dus de urgență la spitalul de stat. Interpretul a început să scuipe sânge.

Deși era vaccinat cu două doze, COVID-ul i-a făcut ravagii în organism.

Doza de anticoagulant, greșită?

”Starea de sănătate nu e una foarte bună, s-a făcut solicitare la ambulanță pentru tuse cu sânge. Are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid, este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulant nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat. Este post covid, are o bronhopneumonie post covid și cu stare septica. În momentul de față este la ATI”, a spus medicul Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, într-o intervenție telefonică la Antena 3. S-a încercat transferul său la Craiova, însă nu erau locuri disponibile la spital așa că a rămas internat la spitalul din Reșița.

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Izverna – Plaiul Cloșanilor, din județul Mehedinți. După ce și-a făcut debutul la cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric, fiind descoperit chiar de renumita Mărioara Murărescu, Petrică Mițu Stoian a participat la numeroase festivaluri de folclor si a luat numeroase premii.