Ultimă oră. Cristiano Ronaldo e pe picior de plecare de la Manchester United! Lumea sportului fierbe

Ultimă oră. Cristiano Ronaldo e pe picior de plecare de la Manchester United! Lumea sportului fierbe
În urmă cu doar trei luni, Cristiano Ronaldo s-a reîntors la Manchester United, iar acum e oe picior de plecare, titrează presa engleză.

Speculațiile vizavi de cel mai bun fotbalist din lume sunt tot mai intense. Potrivit Insider.com, acesta plănuiește retregerea din Manchester United. Vestea a căzut ca un trăsnet peste fanii fotbalului.

Tabloidul britanic The Express susține că Ronaldo urmează să ceară transferul dacă United nu se va califica în Champions League. Deși Ronaldo a salvat reputația echipei în numeroase ocazii, clubul este al 6-lea în Premier League și a încasat recent înfrângeri dureroase de la rivalele sale, Liverpool și Manchester City.

Fiind unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului, din toate timpurile, Ronaldo a jucat în toate sezoanele Champions League ale carierei sale, câștigând de 5 ori – o dată cu United și de patru ori cu Real Madrid.

The Express mai titrează că Ronaldo nu poate accepta gândul că există șansa să joace în Europa League, competiția secundă europeană a fotbalului.

Publicația The Sun aruncă informația că portughezul s-ar putea transfera la Manchester City și chiar ar fi fost la un pas să meargă la această echipă înainte să bată palma cu United.