Ultimă oră. Dispensă legală pentru Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Saudiții nu îi vor trimite la închisoare

Ultimă oră. Dispensă legală pentru Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Saudiții nu îi vor trimite la închisoare
Transferul lui Cristiano Ronaldo la echipa saudită Al-Nassr, cu 175 de milioane de lire sterline pe an, ridică mari semne de întrebare legat de viața sa de familie. Legile islamice din regat împiedică cuplurile necăsătorite să locuiască împreună.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez „vor fi scutiți de legile Arabiei Saudite, care interzic cuplurilor necăsătorite să locuiască împreună”, oficialii închizând ochii la aranjamentele de viață ale celor doi. Astfel,  Cristiano Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodriguez, vor avea voie să locuiască împreună în Arabia Saudită, în ciuda legilor regatului care împiedică cuplurile necăsătorite să coabiteze.

„Deși legile regatului încă interzic coabitarea fără un contract de căsătorie, autoritățile au început recent să închidă ochii și nu mai urmăresc pe nimeni. Aceste legi sunt folosite atunci când există o problemă sau o infracțiune.  În prezent, autoritățile saudite nu mai intervin în această chestiune – pentru expatriați – chiar dacă legea interzice coabitarea fără căsătorie”, a explicat un avocat.

Georgina și Ronaldo, necăsătoriți de peste 6 ani

Atacantul de 37 de ani s-a alăturat clubului saudit Al Nassr într-un contract pe doi ani și jumătate, despre care se crede că valorează aproximativ 175 de milioane de lire sterline pe an, și a fost prezentat oficial suporterilor în cadrul unei ceremonii grandioase, marți.

Modelul spaniol de origine argentiniană Rodriguez, care l-a însoțit pe Ronaldo la prezentarea oficială, se va muta, de asemenea, la Riyadh, împreună cu cei cinci copii ai lui Ronaldo, dintre care doi sunt ai ei. Ronaldo și Rodriguez, care sunt împreună din 2016, sunt părinții unei fetițe de nouă luni, Bella, și ai Alanei Martina, în vârstă de cinci ani, și îi cresc, de asemenea, pe gemenii Eva și Mateo, în vârstă de aproape cinci ani, născuți de o mamă surogat, și pe fiul de 12 ani al fotbalistului profesionist, Cristiano Jr., în vârstă de 12 ani.

Cine este iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

Fosta chelneriță și apoi vânzătoare, Georgina Rodriguez l-a cunoscut pe fotbalist pe când lucra într-un magazin Gucci. Presa a scris că între ei a fost „dragoste la prima vedere”, în 2016, când cei doi s-au întâlnit în 2016 în somptuosul magazin Gucci din Madrid, unde Georgina lucra, iar Ronaldo venise să își împrospăteze garderoba.

Georgina Rodriguez i-a făcut bucata lui Cristiano Ronaldo. Poliția a intrat pe fir

Dacă problema coabitării a fost rezolvată, mai există una. Georgina nu va primi automat o viză de ședere, pentru că nu e  căsătorită, în timp ce legile saudite privind ocuparea forței de muncă decretează că „orice femeie care obține o viză de intrare în regat trebuie să fie soția, lucrătoare sau rudă de gradul întâi a unui bărbat care locuiește în regat”, potrivit unuia dintre avocații care au vorbit cu EFE.

Avocații au avansat ipoteza că clubul de fotbal Al Nassr ar putea sponsoriza personal viza modelului, cu alternativa ca Rodriguez să obțină o viză turistică de un an. Aceasta însă ar expira cu mult înainte de încheierea contractului lui Ronaldo.

Ronaldo și-a cazat familia la Four Season și își caută palat

Momentan, familia lui Ronaldo s-a mutat într-un apartament de lux în Kingdom Tower, una dintre cele mai înalte clădiri din țară, cu 99 de etaje, administrată de lanțul hotelier Four Seasons. Fotbalistul are rezervată o lună de zile în apartamentul Kingdom Suite. Acesta e una dintre cele mai bune locuințe pe care le poate oferi Riadul. Are două etaje și 1000 mp, oferind vederi panoramice asupra orașlului.

Costul apartamentului nu este nici măcar listat pe site-ul hotelului și trebuie rezervat în mod privat. Mai trebuie spus că Ronaldo nu s-a dus singur, ci cu un întreg anturaj: rude, prieteni și angajați. Atunci când Ronaldo și familia sa vor părăsi hotelul, este posibil să locuiască într-unul dintre cartierele prestigioase ale orașului, cum ar fi Al Muhammadiyah, cunoscut pentru restaurantele sale de lux, sau Al Nakheel, popular printre familii datorită școlilor sale internaționale, scrie Daily Mail.

Ambele zone sunt aproape de stadionul de 28.000 de locuri al lui Al Nassr din Mrsool Park. Jurnaliștii au identificat între proprietățile de vânzare în zonă, un palat cu opt dormitoare la prețul de 55 de milioane de riali saudiți (12,2 milioane de lire sterline), care include o piscină de dimensiuni olimpice și un hol de recepție cu cascade, precum și trei vile suplimentare în incinta sa. De altfel, Ronaldo are alte opt proprietăți în întreaga lume.

Cert este că Ronaldo are destul timp la dispoziție pentru a găsi un conac potrivit, deoarece are interdicție de a juca fotbal competițional până când nu va ispăși o suspendare de două meciuri cu care s-a ales după ce a lovit cu un telefon mobil din mâna unui elev care susținea Everton în aprilie anul trecut.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre