Ultimă oră. Instanța a decis ce se întâmplă cu fetițele Alinei Sorescu

Ultimă oră. Instanța a decis ce se întâmplă cu fetițele Alinei Sorescu
Destul de mult timp, Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu au încercat să țină detaliile divorțului lor departe de ochii curioșilor. Adevărul este că după 12 ani de căsnicie Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au pornit pe drumuri diferite.

Bărbatul a rămas în vila sa impresionantă, care, mult timp a fost și căminul soției sale și al fiicelor lor. Alina Sorescu a decis să plece și s-a mutat într-un apartament spațios, cu patru camere care se întoarce după soare, situat în nordul Capitalei, pentru care, potrivit Antena Stars, ar fi plătit nu mai puțin de 300.000 de euro.

Cântăreața a vrut ca fiicele sale să aibă parte de tot confortul necesar, de la acces la piscină și centru de fitness, la parc natural privat, locuri de joacă tematice și multe alte facilități. Din acest punct a urmat procesul. Foștii soți au ajuns să dispute locul în care urmau să trăiască cele două fiice ale lor.

În 2008, Alexandru Ciucu a cunoscut-o pe Alina Sorescu, cu care are împreună două fetițe: Elena Carolina, în vârstă de opt ani și Ana Raisa, în vârstă de șase anișori. Tatăl lor a dorit ca în urma separării să obțină el custodia fiicelor. Lucrurile însă s-au aranjat altfel.

Alina Sorescu a anunțat divorțul pe Facebook

După ce toată presa a început să vorbească despre divorțul ei de designer, Alina Sorescu a dat primele detalii pe contul său de socializare. „Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.

Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește si să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a spus vedeta.

Ultimul mesaj al Alinei Sorescu

Fidelă crezului să trebuie să țină legătura cu fanii săi, vedeta a revenit, luni, pe pagina sa de Facebook, cu un mesaj foarte important. Alina Sorescu a dezvăluit unde vor locui celor două fetițe. „Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi multumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”, a scris artista pe pagina sa de socializare.

Sursa foto: Facebook