Ultimele noutăți. Ce fac Bogdan Ionescu și soția sa, Sheila, cu câteva zile înainte să li se nască fetița

Ultimele noutăți. Ce fac Bogdan Ionescu și soția sa, Sheila, cu câteva zile înainte să li se nască fetița
Soția fostului ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan „Syda” Ionescu, mai are numai câteva zile până va naște. Ea va aduce pe lume o fetiță.

Femeile care sunt mame știu ce dificile sunt ultimele zile de sarcină. Cu toate acestea, Sheila Ionescu, pare să nu aibă niciun disconfort. Zglobie și plină de elan, ea a fost la cumpărături pentru bebe, când a fost surprinsă de fotoreporterii EVZ. Practic, Bogdan Ionescu și soția lui, Sheila, au început numărătarea inversă până când o vor aduce acasă pe fetița lor.

Foarte activă, soția lui Bogdan Ionescu a avut grijă să facă sport pe toată durata sarcinii, iar efectele unei vieți sănătoase se văd. Acum ea poate merge liniștită la cumpărături chiar dacă mai are numai câteva zile până naște.

Fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe Bogdan și Sheila, zilele trecute, în momentul în care ieșeau cu căruciorul plin de cumpărături. Extrem de grijuliu, Bogdan Ionescu și-a ajutat partenera de viață să urce în mașină și, după ce a sărutat-o, a urcat și el la volan. Mai înainte, a avut grijă să mute în portbagaj toate cumpărăturile, nelăsând-o pe soția sa să intervină, ca să nu obosească.

Bogdan Ionescu și soția sa, Sheila sunt foarte fericiți

Pentru aniversarea unui an de la căsătoria lor, Bogdan și Sheila au petrecut zile de vis în Franța.

Iar în acest weekend, ca orice bărbat care are grijă de toate detaliile necesare familiei sale, Bogdan Ionescu a tăiat porcul. Pentru asta s-a dus la țară, împreună cu prieteni apropiați, dar nu și-a uitat nici prietenii virtuali, cărora le-a arătat isprava.

Chiar dacă așteaptă un copil, Bogdan Ionescu și soția sa, Sheila  petrec foarte mult timp și cu ceilalți doi copii au bărbatului, din prima căsătorie. Copiii Elenei Băsescu au o relație foarte frumoasă cu actuala soție a tatălui lor, și fac numeroase activități împreună. De altfel, și fosta și actuala soție a lui „Syda” se înțeleg, participând împreună la evenimentele de familie care îi implică pe cei mici.

Sursa foto: EVZ.ro

Recomandarile noastre