Ultimele noutăți despre înțeleptul Mihai Morar. Fostul „cârcotaș” s-a schimbat radical – Exclusiv

Ultimele noutăți despre înțeleptul Mihai Morar. Fostul „cârcotaș” s-a schimbat radical – Exclusiv
Încet, dar sigur, numele lui Mihai Morar  nu mai e asociați cu glumele picante din emisiunile matinale, și nici cu cele pe care le făcea la Cronica cârcotașilor. E din ce în ce mai spiritual și asta se vede.

Transformarea a fost vizibilă în perioada de început a pandemiei. Omul de radio a început să fier tot mai atent la corpul său și s-a apucat serios de sport, kilometri de alergare numărându-se, unul după altul. Și-a convins și fiica să i se alături, chiar la cele mai reduse temperaturi.

Poate v-ați întrebat și voi cum a ajuns să alerge la 5 dimineața Mihai Morar. Cunoscutul realizator de emisiuni a suferit fluctuații de greutate în ultimii ani. În 2016, însă, a luat decizia de a încerca o dietă. Apoi s-a orientat spre sport. În 2017 slăbise deja 15 kilograme. Azi, la 42 de ani, poate spune că e dependent de sport. Face zilnic sport, indiferent de vremea de afară, indiferent de locul în care se află. În pandemie a avut și mai mult timp pentru noul său mod de viață. S-a umplut de mușchi. Totul a început de ziua lui, acum cinci ani.

Ce cărți va citi Mihai Morar în perioada imediat următoare

Mihai Morar este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni din media românească. Ajuns la 42 de ani, acesta mărturisește prin ceea ce face cât de mult s-a schimbat. E preocupat de marile adevăruri ale vieții, citește enorm, ține conferințe educative. Pe 14 octombrie a fost ziua lui. Vedeta a împlinit 41 de ani. Și, odată cu asta, a beneficiat și de cel mai original tort aniversar pe care îl poate primi o persoană. Unul format din cărți. Una și una.

Dacă vreți să știți ce cărți va citi Mihai Morar în perioada următoare, iartă lista completă: Haruki Murakami, Seiji Ozawa – „Pur și simplu despre muzică”, „The age of Bowie” de Paul Morley, „Picturing Prince: An Intimate Portrait”, de Steve Parke. Toate astea în timp ce va răsfoi catalogul cu proprietăți Armark, din primăvara lui 2019. Poate caută ceva.

„Pentru minte, trup și suflet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

Tot de ziua  lui, Mihai Morar a anunțat și ce se va întâmpla cu proiectul lui de suflet, Fain și simplu. Acesta e explicat ca fiind un „Mood board pentru minte, trup și suflet”. „ATENEUL MINȚII ȘI SUFLETULUI. În curând prima conferință @fainsisimplu x Ateneu va fi disponibilă pe Youtube și pe toate platformele de podcasting. În curând vom anunța data pentru următoarea întâlnire a comunității #FainsiSimplu. Vă mulțumesc”, a anunțat vedeta pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram