Ultimele noutăți despre starea de sănătate a prințesei Charlene. E la spital de aproape 4 luni

Ultimele noutăți despre starea de sănătate a prințesei Charlene. E la spital de aproape 4 luni
Prințesa Charlene de Monaco este internată de aproape patru luni. Ea a părăsit Principatul la începutul anului trecut și, după ce a stat până în noiembrie în Africa, la revenire a fost trimisă imediat într-o instituție medicală, pentru a fi tratată și reabilitată.

Prințesa Charlene e internată într-o unitate de tratament secretă, din Elveția, se pare, din noiembrie anul trecut. Charlene, care a împlinit 44 de ani în ianuarie, a ratat o serie de angajamente publice din cauza sănătății sale în ultimele luni, inclusiv sărbătorile Sainte Devote de luna trecută.

Palatul Princiar spunea la acea vreme într-un comunicat că prințesa se recuperează bine, dar că va mai avea nevoie să se odihnească și să primească tratament timp de câteva săptămâni.

Ce spune Albert despre starea de sănătate a prințesei Charlene

Zilele acestea, soțul ei, prințul Albert de Monaco, a oferit detalii despre starea de sănătate a acesteia. El a spus că prințesa își continuă recuperarea. „Prințesa Charlene se descurcă mult mai bine și sper că se va întoarce în Principat foarte curând’, a declarat Prințul Albert pentru Monaco-Matin, scrie Hello Magazine. În decembrie, prințul a mai declarat presei că soția sa se „recuperează într-o manieră satisfăcătoare și liniștitoare”.

Charlene, internată în străinătate de patru luni

Amintim că prințesa s-a întors la Monaco abia în noiembrie, după ce a stat timp de șase luni în Africa de Sud natală. O vizită mai scurtă a fost prelungită din cauza unei infecții urechi-nas-gât (ORL) pe care aceasta a contactat-o. Imediat după ce a revenit în principat, familia a intervenit și a convins-o să accepte internarea, pentru a se reabilita. La momentul respectiv se vorbea, dincolo de oboseală cronică și sensibilități, și de un abuz de calmante.

S-a zvonit că  Prințul Albert și gemenii de șapte ani ai cuplului, prințul Jacques și prințesa Gabriella, au vizitat-o ​​pe prințesa Charlene la clinica unde e internată, în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Charlene nu a fost prea activă pe contul ei de Instagram, împărtășind totuși o felicitare de Crăciun ilustrată de familie, un videoclip despre ziua de naștere de la fundația ei și un omagiu adus regretatului Arhiepiscop Desmond Tutu, care a murit în decembrie.

Un deceniu de căsnicie celebrat separat

Albert și Charlene au împlinit 10 ani de la căsătorie în iulie anul trecut, dar și-au petrecut ziua separat, deoarece prințesa se afla încă în Africa de Sud, unde a suferit mai multe proceduri medicale pentru infecția ORL.

Atunci, fosta înotătoare olimpică a declarat pentru Channel24 din Africa de Sud că a fost un „moment de încercare” și că i-a fost „extrem de greu” să nu se afle la  Monaco pentru aniversare.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre