Ultimele noutăți despre starea fetiței Cristinei Cioran. Ce se întâmplă cu micuța

Ultimele noutăți despre starea fetiței Cristinei Cioran. Ce se întâmplă cu micuța
Speriată și îngrozită. Așa a fost Cristina Cioran, pentru că s-a lovit de o mare problemă: a născut prematur. Ce face acum bebelușa.

A trecut prin momente cumplite, pentru că a născut prematur. Cum se simte acum Cristina Cioran. În ce stare e micuța.

Ultimele noutăți despre starea fetiței Cristinei Cioran. Ce se întâmplă cu micuța

Abia în septembrie trebuia să o aducă pe lume pe fetița ei, dar cea mică nu a mai avut răbdare să stea în burtică. După cum a spus chiar Cristina Cioran, de vină a fost un fibrom dezvoltat în afara uterului, dar care a crescut odată cu copilul. Din această cauză a născut prematur. Vedeta a trecut prin cele mai grele clipe din viața sa și a fost extrem de speriată și traumatizată. Imediat ce bebelușa a venit pe lume, Cristina a trimis un mesaj pentru toți cei care a o iubesc.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, este mesajul transmis de vedetă.

„Eram într-o stare deplorabilă”

La scurt timp, blonda a revenit cu un alt mesaj, în care și-a liniștit fanii, spunând că se simte puțin mai bine. „Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun că eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa e bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că în ultimul an din viața mea e foarte neașteptat. Vă mulțumesc mult pentru susținere. Vă pup ”, a afirmat aceasta.

„Draga mea, Ema, abia aștept să te țin în brațe”

Cu ceva timp în urmă, Cristina a vorbit și despre numele pe care îl va pune copilului său. „Draga mea, Ema, abia aștept să te țin în brațe”, a scris blonda pe instagram, în dreptul unei fotografii. Cristina și-a dorit enorm să devină mămică, însă în primele săptămâni s-a temut că va pierde sarcina.

Sursă foto: instagram

 

 

 

Recomandarile noastre