Ultimele noutăți. Ce-și reproșează Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Crăciunul i-a găsit separați

Ultimele noutăți. Ce-și reproșează Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Crăciunul i-a găsit separați
Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău e una plină de neprevăzut. Până acum, cei doi s-au certat și împăcat înapoi de mai multe ori.

De Crăciun, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au fost împreună. Bărbatul a petrecut sărbătoarea în sânul familiei, apoi și-a vizitat băieții. Este cunoscut faptul că în familia sa, Bianca nu e bine văzută, mai ales de mama tânărului. Au existat informații legate și de o alianță între doamna Bădău și fosta soție a fiului ei, împotriva blondinei atât de prezente în mediul online.

Prin urmare, de Crăciun, fiecare din cei doi iubiți a stat la el acasă. Bianca Drăgușanu a petrecut Crăciunul în familie, alături de fiica sa și a lui Victor Slav, primul ei soț, mama și sora sa.

Între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău apar tot mai des scandaluri, cei doi certându-se din gelozie, la un an de când au început relația. Ocazional au mai locuit împreună, însă Bianca a revenit mereu la cuibul ei, după ce s-au certat.

Ce-și reproșează Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Cei doi își reproșează relațiile trecute, dar și anumite interese actuale. Sursa citată de impact.ro arată că Gabi Bădălău este extrem de gelos pe toți foștii Biancăi Drăgușanu, mai ales pe ultimul soț al acesteia, Alex Bodi.

„Bianca nu mai are nicio treabă cu Bodi, dar lui Gabi nici măcar nu-i convine ca aceasta să-i pronunțe numele. Bianca trebuie să fie atentă și cu ce spune despre Victor Sav, dar și despre iubita acestuia. Și Bianca este însă geloasă, mai ales că Gabi primește foare des telefoane de la diverse tinere, unele dintre ele cunoscute.  Și de aici începe cearta. Ea e extrem de vulcanică, și timp de câteva zile nu-i mai răspunde la telefon”, a declarat pentru impact.ro o persoană apropiată celor doi.

Bianca abia așteaptă să îmbrace rochia de mireasă

Pe de altă parte, aceeași sursă arată că Bianca „s-a săturat să mai aștepte ca el să fie un bărbat liber și-n acte. În plus, nu-i convine faptul că nu are liniște din cauza telefoanelor pe care Gabi le primește de la diverse fete”.

Ce pregătește Bianca Drăgușanu? S-a îmbrăcat în rochii de mireasă

„Toată lumea știe că suntem împreună”, declara în trecut Bădălău. Cât despre despărțirile de până acum, versiunea fiului de politician e simplistă: „Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important e că acum suntem foarte bine”.

Dacă reușesc să nu se mai certe grav, de Revelion, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar urma să petreacă în străinătate.

Sursa foto: Instagram