Uluitor! Assange a făcut copii în ambasada unde era închis

Uluitor! Assange a făcut copii în ambasada unde era închis
Iubita secretă a lui Julian Assange a rupt tăcerea și vorbește deschis despre relația lor și despre cum au reușit să conceapă doi copii, în timpul azilului politic, fără să știe nimeni. Avocatul originar din Africa de Sud, Stella Morris, în vârstă de 37 de ani, s-a îndrăgostit de Assange, în vârstă de 48 de ani, în 2015, în timp ce îl vizita în calitate oficială, lucrând la demersurile legale menite să stopeze extrădarea bărbatului în America.

Marele secret al lui Assange s-a aflat abia acum. Celebrul spion este tatăl a doi băieți,  Gabriel și Max, care au fost concepuți în interiorul ambasadei ecuadoriene, într-o zonă nemonitorizată de camere de supraveghere.

Gabriel, trei ani, și fratele său Max, în vârstă de un an, au fost concepuți în timp ce Assange se ascundea în ambasada Ecuadorului, unde i s-a acordat azil politic din 2012 până în aprilie anul trecut, când a fost dus în închisoare. Assange se confruntă cu acuzații de spionaj pentru ”scurgerea” a sute de mii de documente clasificate drept informații secrete din SUA.

Iubita și avocata sa, Stella Morris, spune acum că s-a simțit ”norocoasă” să-l fi întâlnit Assange, care ”a schimbat lumea cu Wikileaks”. Cei doi s-au logodit în 2017.

”A fost foarte romantic și precaut și foarte dulce”

Tânăra povestește cum s-a născut idila. ”Ne-am apropiat și ne-am împrietenit și am urmărit filme împreună și mi-a plăcut doar să petrec timp cu el. A fost foarte romantic și precaut și foarte dulce”, a povestit Morris într-un interviu televizat, duminică seara, citat de Daily Mail. ”Nu a fost ușor, dar când ești cu cineva pe care îl iubești, poți face situații imposibile”, a continuat aceasta.

Când a fost conceput Gabriel, în 2016, Assange era în interiorul ambasadei deja de patru ani și s-a crezut că este sub o supraveghere constantă de către serviciile de securitate americane.

”Julian avea spații private, dormitorul și biroul său nu aveau camere foto”, a spus ea, amintind și cum i-a comunicat acestuia că a rămas însărcinată: ”Erau microfoane peste tot, așa că a trebuit să notez pe o bucată de hârtie pentru a-i spune”.

Ca să își ascundă sarcina, avocata a purtat haine largi și a început să se plângă tuturor că a început să se îngrașe. La acea vreme, extrădarea lui Assange era cerută și de Suedia, unde a fost acuzat de viol. El a negat întotdeauna acuzațiile, care în final au fost abandonate.

De ce a încercat CIA să fure scutecul copilului

Morris a dezvăluit că, după ce s-a născut și al doilea copil, ea și Assange au apelat la actorul britanic Stephen Hu, pentru a-l reprezenta ca tată al copiilor, evitând astfel  suspiciunile. Iar Hu îi aducea regulat pe copii în ambasada unde îl vizita pe Assange, motivând că nu are cu cine să îi lase pe cei mici, în timp ce Morris a avut, de asemenea, grijă să nu ajungă niciodată acolo în același timp cu actorul.

Cei trei au riscat mult, considerând că e foarte important ca Julian Assange să își poată vedea copiii. Totuși, au apărut suspiciuni. Personalul de securitatre din ambasadă a decshis o anchetă. Stella Morris susține și că o companie de securitate care lucra pentru CIA a încercat să fura scutecele folosite de Gabriel pentru a efectua teste ADN care să demonstreze paternitatea lui Assange.

Acum Stella Morris spune că trăiește ”într-o stare permanentă de teamă, de ani de zile” în urma incidentului în care s-a încercat subtilizarea scutecului. În plus, au existat comploturi pentru a-l scoate cu forță pe Assange din ambasadă și a-l otrăvi.

Assange, încarcerat la Londra

Recent, Stella Morris  l-a apelat pe premierul australian Scott Morrison să intervină și să-l ajute pe Assange – care s-a născut în Townsville – să iasă din închisoarea de maximă securitate din Londra, unde a fost depus. Aceasta a vorbit despre condițiile de detenție:  ”Mă preocupă foarte mult capacitatea lui de a supraviețui. Nu este un criminal. Nu este o persoană periculoasă. Este un intelectual blând, un gânditor”. Assange e încarcerat într-o celulă minusculă, de unde are voie să iasă doar o oră pe zi.

Stella Morris a spus că se teme că copiii ei vor trebui să crească fără tată, dacă Assange va fi extrădat și condamnat în S.U.A.

”Vreau ca oamenii să înțeleagă că suntem pedepsiți întreaga familie. Nu e doar Julian în închisoare. Copiii sunt lipsiți de tatăl lor. Am nevoie de Julian și el are nevoie de mine”, a spus avocata care, în prezent locuiește împreună cu familia extinsă la Londra.

Sursa : Instagram / julianassangefreedom, BBC, Cafe-babylon.net

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp