Un astrolog i-a dat viața peste cap Gabrielei Cristea. Nu e de glumit cu așa ceva

Un astrolog i-a dat viața peste cap Gabrielei Cristea. Nu e de glumit cu așa ceva
Gabriela Cristea crede în astre, așa că orice sugestie venită din partea unui specialist e întotdeauna binevenită. Iată ce s-a întâmplat recent.

Frumoasa prezentatoare Gabriela Cristea le-a povestit fanilor de ce e neapărată nevie să-și facă rapid curățenie în garderobă.

Un astrolog i-a dat viața peste cap Gabrielei Cristea. Nu e de glumit cu așa ceva

Recent, Gabriela Cristea le-a explicat fanilor pe rețelele de socializare că un astrolog i-a spus că nu mai trebuie să poarte haine de culoare galben, bej, maro sau crem. Vedeta care are mare încredere în cuvântul specialistului, a spus că rapid urmează să arunce tot ce are în aceste nuanțe. Deși, are o mare durere în suflet: iubește mult galbenul. Dar e hotărâtă ca la 48 de ani să facă schimbări majore.

„Ce mă fac, pentru că galbenul este una dintre culorile mele preferate”

„Mi-a zis ca nu e ok sa port galben, bej, maron si crem, așa ca ma duc acasă si strâng toate hainele de genul si le arunc. Problema mea este ce mă fac, pentru că galbenul este una dintre culorile mele preferate. La 47 spre 48 trebuie sa fac schimbări majore. Voi ce culoare preferata aveți?”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

“Se și observă că încă am ochii umflați, dar o să trec și peste aceste aspect”

În ultima perioadă, bruneta n-a mai fost activă pe rețelele de socializare, iar motivul a fost unul foarte bine întemeiat: a avut probleme de sănătate, dându-i de furcă o alergie. „Am evitat să apar pe Instagram în ultima vreme, pentru că am avut o alergie foarte, foarte puternică. Se și observă că încă am ochii umflați, dar o să trec și peste aceste aspect. (…)

Am primit în ultima perioadă destul de multe mesaje legate de problema mea cu alergia. Am destule alergii, am un fond alergic, și alergia despre care v-am mai povestit este cea la unghii, în sensul că făceam mega alergie de la tot ce înseamnă procedurile acestea de înfrumusețare atunci când vine vorba de unghii.

M-ați întrebat cum am rezolvat problema. Păi problema am rezolvat-o găsind omul potrivit, care să îmi facă manichiura potrivită, pentru că sunt foarte importante produsele, dar contează și mâna. Poate vă așteptați să vă ofer o soluție revoluționară, dar la mine asta a funcționat. Am o ușoară alergie imediat după ce termină manichiura, dar nu mă mai ține”, a mai spus Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

Sursă foto: instagram