Un bărbat refuză să renunțe la câinele crescut timp de patru ani. Preferă să facă închisoare

Un bărbat refuză să renunțe la câinele crescut timp de patru ani. Preferă să facă închisoare
Un bărbat din New York preferă să meargă la închisoare decât să renunțe la câinele cu care a locuit timp de patru ani.

Un bărbat din New York refuză să renunțe la câinele care i-a devenit parte din familie în ultimii patru ani. Cățelușa, un pitbull pe nume Roxy, i-a fost încredințată lui Barry Myrick  (37 de ani) și aparține unei companii de control a mediului, M&M Environmental. Myrick a cunoscut-o pe Roxy când s-a angajat ca responsabil cu deratizarea în cadrul M&M Environmental. 

Cei doi au devenit cei mai buni prieteni și în scurt timp, Roxy era parte din familie. În momentul în care a început pandemia de Covid, bărbatul avea o alegere de făcut. Să se reprofizele în cadrul companiei și să se ocupe de dezinfecția caselor ai căror proprietari au avut coronavirus. Însă asta ar fi însemnat să renunțe la Roxy și să o predea companiei. 

Un bărbat refuză să renunțe la câinele său. Preferă să facă închisoare 

Un bărbat refuză să renunțe la câinele

Deși semnase un contract prin care era obligat să o predea pe Roxy la solicitarea companiei, Myrick a refuzat vehement. A predat mașina de serviciu, cardurile de credit precum și echipamentul aferent, însă a păstrat-o pe Roxy. 

De aici au început însă problemele, căci compania o deține legal pe Roxy și a plătit pentru mâncarea acesteia și facturile de la veterinar. Myrick este atât de hotărât încât în 15 august 2020 s-a predat chiar și la poliție și a petrecut 15 ore în închisoare, pentru ca refuza cererea companiei de a returna câinele. 

Roxy este evaluată la 15.000$ 

Un bărbat refuză să renunțe la câinele

Roxy, care este rasa pitbull, a fost evaluată la 15.000 de dolari de către compania care o deține. Myrick este hotărât să strângă banii care sa-i permită să lupte în instanță pentru a o păstra. În acest sens, bărbatul a creat o strângere de fonduri pe GoFundMe. Până acum s-au donat 13.000 de dolari pentru cauză. ”Datorită prietenilor noștri uimitori și comunității instragam a iubitorilor de câini, am reușit să strângem jumătate din ceea ce am cheltuit, folosind economiile noastre pentru a completa. Dar bătălia noastră este departe de a fi terminată! Cu cât cazul durează mai mult, cu atât devine mai costisitor, așa că ajută-ne #LuptăPentruRoxy!”, a fost mesajul bărbatului pe cunoscuta platformă. 

Sursa foto: dailymail.com

Toți bărbații întorc acum privirile după ea. Nicola e cea mai arătoasă bunică

Recomandarile noastre