Un caz incredibil. Conturile unui voleibalist au rămas fără 700.000 de euro. „Nu e ușor să te trezești dintr-o comă”

Un caz incredibil. Conturile unui voleibalist au rămas fără 700.000 de euro. „Nu e ușor să te trezești dintr-o comă”
Voleibalistul Roberto Cazzaniga și-a luat cea mai mare țeapă din viață. E aproape incredibil ce a putut păți bărbatul din cauza unei credulități împinse la extrem.

Timp de 15 ani, un voleibalist cu suflet mare a crezut că trăiește o poveste de dragoste cu un fotomodel celebru. Totul a fost doar o minciună incredibilă. O femeie de 50 de ani l-a mințit că e un fotomodel celebru.

Încrederea l-a costat pe un voleibalist 700.000 de euro. „Nu e ușor să te trezești dintr-o comă”

15 ani a fost ferm convins că femeia pe care o iubește este celebrul fotomodel Alessandra Ambrosio. Este vorba de voleibalistul Roberto Cazzaniga, care atunci când și-a dat seama că a fost înșelat, a avut un șoc în adevăratul sens al cuvântului. El a aflat recent că Maya, cea pe care a din tot sufletul și căreia i-a dat nu mai puțin de 700.000 de euro, are 50 de ani și nici o legătură cu frumusețea.

În schimb, femeia avea un singur scop: să pună mâna pe banii sportivului. Acesta s-a trezit ca dintr-un somn greu atunci când colegii l-au tot întrebat de ce nu s-a întâlnit niciodată cu iubita. Și tot ei au fost cei care au făcut plângere la poliție. „Am multe datorii acum, mi-e greu, nu e ușor să te trezești dintr-o comă”, a declarat Cazzaniga la o televiziune italiană.

Foto: Ea e adevărata Alessandra Ambrosio, fotografiată cu partenerul ei

Ce spune fratele păgubitului

Fratele lui Cazzaniga a realizat că ceva nu este în regulă atunci când l-a văzut pe sportiv plângând în camera lui, pe întuneric. Atunci voleibalistul i-a spus că s-a îndrăgostit de o femeie care se află la terapie intensivă.  „Într-o zi, eram în cameră, pe întuneric. L-am văzut plângând și l-am întrebat ce are.

Mi-a zis că s-a îndrăgostit de o femeie care este la terapie intensivă pentru o operație pe cord și că nu poate merge să o vadă la spital, de teamă ca ea să nu se enerveze”, a povestit Danilo, fratele lui Roberto Cazzaniga.

RAI 1 a difuzat o știre cu povestea voleibalistului păcălit atât de crunt.

La rândul său, antrenorul lui Cazzaniga, Paolo Cozzi, a afirmat că „Roberto e o victimă care merită respectul nostru. Nu e cazul să îl compătimim și nici să-l batjocorim.”