Un celebru designer a pus-o la colț pe Ramona Olaru. „Mi se pare extrem de provincială…”

Un celebru designer a pus-o la colț pe Ramona Olaru. „Mi se pare extrem de provincială…”
E frumoasă, talentată și cu mult lipici la publici, dar se pare că Ramona Olaru nu știe să se îmbrace. Cel puțin, așa știe un designer cunoscut.

E unul dintre cei mai duri critici de modă din România și a luat în vizor multe vedete. Ce a spus despre Ramona Olaru.

Un celebru designer a pus-o la colț pe Ramona Olaru. „Mi se pare extrem de provincială…”

Alin Gălățescu nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume, iar de-a lungul timpului și-a dat cu părerea despre mult dintre vedetele de la noi, vorbind despre stilurile lor vestimentare. Recent, designerul și-a dat cu părerea și despre ținutele Ramonei Olaru, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”.

 

Sincer și transparent așa cum îl știe toată lumea, el a pus-o la colț și pe Ramona Olaru, pe care a comparat-o cu o fată de la țară. Designerul a spus că e greu de înțeles cum se poate îmbrăca o fată așa, mai ales că lucrează cu un stilist. „Pare de la Vaslui. Gulerul ăla întors, pantofiorii negri asortați cu nasturii? Wow! Colieruțul ăla… Mi se pare extrem de provincială”, a povestt Alin Gălățescu despre ținuta purtată de Ramona Olaru la evenimenutl organizat de Splend’Or.

Ramona și-a ales inelul de logodnă

Într-o intervenție pentru Antena Stars, Ramona Olaru a recunoscut că și-a ales inelul de logodnă. Ce mai rămâne de făcut? Cătălin Cazacu trebuie să facă pasul decisiv. „Le-am probat pe toate și, când am ajuns la cel mai scump, i-am făcut o poză și o filmare și am pus pe Instagram să se vadă. Nu l-am întrebat, doar i-am arătat.

I-am zis care e cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. Cât să-i mai zic? I-am zis, acum sper să hotărască singur. Mie mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante. El nu e cel mai spontan, dar încerc să-l fac să fie. Lui îi trebuie dirijare în orice face”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: instagram