A murit celebrul DJ care a lansat „I Like to Move It”. Muzicianul era acuzat de viol

A murit celebrul DJ care a lansat „I Like to Move It”. Muzicianul era acuzat de viol
Celebrul DJ și producător de muzică a fost găsit fără suflare în propria casă din Miami, după ce a fost făcut un apel telefonic către serviciul de urgență.

Vedeta era acuzată de agresiune sexuală, ședința de judecată fiind programată la sfârșitul acestei săptămâni.

Erick Morillo, unul dintre cei mai cunoscuți DJ și producători de muzică din lume, recunoscut pentru hit-ul său din anul 1993 „I Like to Move It”, a murit la vârsta de 49 de ani.

Moartea celebrului DJ a fost confirmată de presa locală din Miami și de către Departamentului de Poliție din Miami Beach.

Cine a făcut apelul de urgență?

El a fost găsit mort după ce poliția a răspuns la un apel la ora 10:42, iar în prezent detectivii fac primele etape ale anchetei. Nu au fost anunțate alte detalii, precum cauza și data decesului.

Reprezentanții starului nu au răspuns imediat la cererea de comentarii. Moartea lui Erick Morillo vine la mai puțin de o lună după ce a fost arestat și acuzat de agresiune sexuală asupra unei femei.

Celebrul DJ, acuzat de agresiune sexuală

În ciuda faptului că a negat acuzațiile, muzicianul s-a predat după ce mai multe dovezi ale violului au fost testate pozitiv cu ADN-ul său. Ședința sa de judecată a fost programată pentru săptămâna aceasta, vineri.

DJ-ul a lucrat sub mai multe pseudonime, precum Reel 2 Reel, numele sub care a lansat „I Like to Move It”. Alte nume pe care le-a folosit sunt Ministers de la Funk, The Dronez, RAW și Smooth Touch.

Madonna nu se mai oprește din petreceri. Iată cum și-a celebrat gemenele Estere și Stella

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp