Un fost „îngeraș Victoria’s Secret” a fost depresivă. Ce lecții dă acum publicului

Un fost „îngeraș Victoria’s Secret” a fost depresivă. Ce lecții dă acum publicului
Gisele Bundchen a fost sinceră și a discutat public despre lupta ei cu anxietatea și atacurile de panică „consumatoare”, în speranța de a-i ajuta pe ceilalți.

Pe fondul pandemiei de coronavirus, mulți oameni s-au luptat cu emoțiile lor în timpul carantinei. Bundchen, în vârstă de 40 de ani, a postat o fotografie cu ea și câinele ei, alături de un mesaj atent adresat fanilor ei.

View this post on Instagram

From my own experience I learned that nothing is permanent. Sometimes a gentle reminder that the bad feelings will eventually go away can work like a beacon of hope. Anxiety can feel all-consuming, and sometimes we need a supportive push to help break us out of our vicious cycle of worry. My own panic attacks were difficult for me, and I sought help. In moments like these, family, friends and specialists can help, and so can breathing and meditation tools. The most important thing is to move away from inertia and look for alternatives. Life is our greatest gift—and every day is worth it. ✨💛 Por experiência própria, aprendi que nada é permanente. Às vezes, esse simples lembrete de que os sentimentos ruins irão eventualmente passar pode funcionar como um farol de esperança. A ansiedade pode nos consumir e, às vezes, precisamos de um empurrãozinho para nos ajudar a sair de nosso círculo vicioso de preocupação. Lidar com meus ataques de pânico foi desafiador para mim e procurei ajuda. Em momentos como este, a família, amigos e especialistas podem ajudar, assim como também as técnicas de respiração e meditação. O mais importante é sair da inércia e buscar alternativas. A vida é o nosso maior presente – e cada dia vale a pena.

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

„Din propria mea experiență am aflat că nimic nu este permanent. Uneori, un mesaj blând că sentimentele rele vor dispărea în cele din urmă poate funcționa ca un far de speranță”, a spus Gisele.

Cum a fost supermodelul afectat de anxietate

Bundchen a povestit din proprie experiență că „anxietatea se poate simți când devine consumatoare”, dar este greu de gestionat.

„Și uneori avem nevoie de o împingere, de susținere pentru a ne ajuta să ieșim din cercul nostru vicios. Atacurile mele de panică au fost dificile și am căutat ajutor”, a recunoscut fostul îngeraș Victoria’s Secret.

Apoi, ea și-a încurajat adepții să caute sprijinul familiei, prietenilor și specialiștilor, precum și „instrumentele de respirație și meditație” pentru a face față anxietății.

„Cel mai important lucru este să ne îndepărtăm de rău și să căutăm alternative. Viața este cel mai mare dar al nostru și fiecare zi merită trăită”, a spus supermodelul.

Gisele a mărturisit că a avut gânduri sinucigașe

În memoriile modelului „Lecții: calea mea către o viață semnificativă”, ea a povestit despre lupta ei cu atacurile de panică frecvente care au început în 2003.

„Lucrurile pot arăta perfect la exterior, dar habar nu aveți despre ce se întâmplă cu adevărat. Am simțit că poate a sosit timpul să împărtășesc unele dintre vulnerabilitățile mele și să-mi dau seama că tot ce am trăit nu aș vrea să schimb niciodată, deoarece cred că sunt cine sunt datorită acelor experiențe”, a spus ea.

De asemenea, vedeta a devenit sinceră despre faptul că a avut gânduri de suicidare în trecut.

„De fapt, am avut sentimentul: Dacă sar doar de pe balconul meu, acest lucru se va termina și nu trebuie să-mi fac griji cu privire la acest sentiment al închiderii lumii mele”, a declarat ea pentru presa.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp