Un jurat de la iUmor și-a vândut motocicleta pentru a-și plăti chiria. „Fugeam de administrator, băgam capul pe sub scări…”

Un jurat de la iUmor și-a vândut motocicleta pentru a-și plăti chiria. „Fugeam de administrator, băgam capul pe sub scări…”
Deși la prima vedere pare lipsit de orice probleme, viața lui Cosmin Natanticu n-a fost lipsită de probleme.

Invitat în podcast-ul lui Mihai Morar, comediantul, „cel mai prost plătit actor de pe litoral”, le dă românilor o lecție despre cum să treci prin viață cu multă autoironie.

Sechele și belele are toată lumea, dar sunt puțini cei care reușesc să rezolve probleme cu zâmbetul pe buze, chiar dacă sufletul le plânge. Din această categorie face parte și Cosmin Natanticu, noul jurat de la iUmor, care a povestit despre viața grea pe care a avut-o, copilăria din Valea Jiului, dar și dependența de jocurile de noroc. Dar și care e lucrul care îl enervează cel mai mult în viață.

„Pe mine ce mă enervează cel mai tare e să nu am bani să-mi plătesc facturile”

„Perioada 2015-2016 a fost greuț. Cu bani împrumutați, nu mă mai suna nimeni, spectacole nu existau, stand-up comedy până la vară când era să mergem.

Distracție maximă cu Natanticu și Morar

Iar cu Bebe Mihu mai erau șase luni… eu îmi cumpărasem motocicletă în perioada aia, dar mi-am vândut-o ca să plătesc chiria. Sunt perioade și perioade, dar n-am disperat niciodată. Și indiferent cât de greu mi-a fost, am crezut în mine și în steaua mea.

Pe mine ce mă enervează cel mai tare e să nu am bani să-mi plătesc facturile. Cu sechelele astea am rămas când am venit în București. Fugeam de administratorul ăla… aveam 20 de milioane … ne uitam, băgam capul pe după scară să vedem dacă e acolo, să sune proprietarul după bani și să nu ai… eu mor, înnebunesc. Am mâncat și pâine cu ceai în București, o săptămână, 24 de ore din 24. Pâine cu unt și ceai”, a povestit comediantul.

În emisiunea lui Mihai Morar, Natanticu a fost lipsit de secrete

Cum a scăpat de dependența de jocurile de noroc

Pe de altă parte, Natanticu a gustat din patima jocurilor de noroc, dar a reușit să scape și spune că e una dintre marile sale realizări.

„Sunt atât de bucuros că am scăpat… o mințeam mereu pe Lizzy, îi spuneam că mă duc la birou, cât de jos să fii? Problema era că veneam nervos acasă și ea se gândea că am pe cineva.

Eu eram pachet de nervi și nu puteam să-i zic de ce. Și, într-un moment de sinceritate, i-am explicat ce se întâmplă. Și în momentul în care i-am spus, s-a rupt vraja”, a povestit artistul.

Și-a schimbat numele din Natanticu în Pomană

Un moment haios relatat de Cosmin este cel în care vorbește despre sora sa, care a vrut să-și schimbe numele de Natanticu și acum o cheamă… Pomană. „Râdea de mine că sunt băiat și mă voi căsători și o voi mai chinui și pe alta. Și spunea că abia așteaptă să se mărite și să ia numele bărbatului. Și după căsătorie, o cheamă Pomană”, a spus comediantul râzând.

Cosmin și Lizzy, împreună la bine și la greu

Dintre toți frații, Cosmin a fost cel mai ștrengar, motiv pentru care tatăl său l-a numit „oaia neagră”. „Așa îmi spuneau vecinele mamei mele, măi ștrengarule. Eram spirt tot timpul și făceam năzbâtii. Fiind al patrulea copil, cel mai mic, eram cel mai alintat, ăla micu, băiatul lui tata și aveam impresia că mi se permite orice.

Eu am învățat cel mai bine, dar am rămas și repetent în clasa a X-a. În generală am făcut limba rusă cu un profesor care nu pune preț pe limba rusă și am ajuns la liceu să nu știu nimic. Pentru mine era chineză. Făceam și diverse prostii la Balul bobocilor și profesoara credea că o ironizăm…”, s-a destăinuit comediantul.

Eliza Natanticu, nepoată de mare demnitar comunist

Ce nu s-a spus în emisiunea lui Morar. Eliza – Lizzy, soția lui Cosmin, este nepoata lui Virgil Trofin, secretar al Comitetului Central al PCR, ulterior pedepsit cu funcția de președinte al Uniunii Naționale a CAP-urilor. Moartea lui, la 58 de ani, este neclară și pusă de multe surse pe seama cuplului Ceaușescu, care i-ar fi comandat execuția prin otrăvire.

Mama Elizei Natanticu, Ana Trofin a fost actriță, iar tatăl, actor. De mică Lizzy a fost lovită de dramele familiei în care s-a născut. Tatăl ei, actorul, a părăsit-o când împlinise doar un an de viață, iar mama ei nu și-a mai găsit liniștea și nici nu s-a mai căsătorit vreodată. Rețete și Vedete a povestit drama familiei Trofin și puteți citi aici.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre