Un jurat de la „iUmor” trece printr-o situație disperată. Fanii vedetei nu știu cum să o ajute  

Un jurat de la „iUmor” trece printr-o situație disperată. Fanii vedetei nu știu cum să o ajute  
Veste șoc în showbizul românesc. Nimeni nu s-a gândit vreodată ca Delia să aibă parte de un asemenea moment. Iată ce se întâmplă de ceva vreme în familia cântăreței.

Potrivit ultimelor informații apărute în spațiul public, sora Deliei, Oana Matache, s-ar fi despărțit de soțul său, Răzvan Miheț.

Conform Spynews, cei doi ar fi divorțat în secret, iar Oana a mai făcut un pas: s-a mutat din locuința în care stătea împreună cu fostul partener de viață și cei doi copii. Mai mult, aceasta și-ar fi găsit un iubit nou, care se înțelege perfect cu fetița și băiatul Oanei, spre bucuria acesteia.

Paparazzi au fotografiat-o pe Oana alături de noul bărbat din viața ei, iar cei doi nu s-au ferit de nimeni și au dat drumul gesturilor romantice, s-au îmbrățișat și s-au sărutat. Mai mult, noul iubit al Oanei l-a luat în brațe și pe băiat, iar sora Deliei a zâmbit, bucuroasă că bărbatul a fost acceptat de copiii săi.

„Nu mai vreau să fiu sunată”

Contactată de reporteri, Oana Matache nu a vrut să comenteze absolut nimic și a fost extrem de hotărâtă în decizia sa: „Nu am niciun comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată”. Despre despărțirea Oanei de Răzvan nu se cunosc prea multe detalii și nici Delia, care a cununat-o pe aceasta, alături de soțul său, nu a spus nimic până în acest moment.

Nici mama sa, Gina Matache nu a vrut să comenteze absolut nimic despre despărțirea fiice sale, afirmând că nu are nimic de spus despre alegerile acesteia. „Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viața ei, sunt alegerile ei”, a declarat Gina Matache pentru Unica.

Fanele au considerat-o pe Oana drept femeie iresponsabilă

După ce și-a lăsat fetița în grija bunicilor la doar două luni de la naștere pentru a se reîntoarce la muncă, fanele au catalogat-o drept iresponsabilă. „Ele consideră că ar trebui să mă simt vinovată pentru că mi-am lăsat copilașul, pe care eu a trebuit să îl țin în brațe și să îl alăptez toată ziua, să ne sufocăm una pe cealaltă, la bunică și am plecat de acasă.

Ele nu pot concepe așa ceva pentru că sunt mai posesive cu bebelușii lor. Ce aș face eu diferit dacă aș vrea să atrag atenția cuiva, aș fi mult mai empatică și aș face asta într-un mod privat, și în al doilea rând într-un mod în care să nu fac persoana respectivă să sufere”, a declarat sora Deliei, la momentul respectiv.

Adevărul este că, la acest moment, nimeni nu știe ce s-a întâmplat între Oana și soțul ei, cine pe cine a lăsat. Așa că fanii Deliei nu ar trebui să-i judece sora pentru că a ales alt drum în viață.

Recomandarile noastre