Capele și cavouri din cimitirul vedetelor, au ajuns la OLX.ro, cel mai accesat portal de vânzări și cumpărări din țara noastră. La mica publicitate locurile de veci sunt scoase la vânzare cu poză și hartă, pentru a se vedea din start cât de bine e poziționat locul. Cine își dorește ”casă pentru viața de apoi” trebuie să știe însă că nu e ieftină deloc. Adică, va da pe ea cam cât pe o garsonieră.
Cel mai scump loc de veci din Bellu
Probabil pe considerentul „noblețea obligă”, cei care vând locurile de veci ale familiilor lor din Bellu cer sume considerabile. Cimitirul e considerat VIP, așa că sigur sunt destui care și-ar dori un loc frumos acolo.
Pe OLX sunt mai multe anunțuri care tranzacționează locuri de veci. Cel mai scump costă 40.000 de euro. „Vând loc de veci / cavou Bellu Militar arhitectură deosebită, construcție interbelică, 3 cripte marmura, liber, amplasat lângă monumentul Eroilor”. Ca atare, bunii vecini și de treabă costă și la cimitir cum costă și în viața reală.
Nu e singurul loc de veci de vânzare. Vânzătoarea, pe nume Nicoleta, arată și o poză din interior, de unde deducem că stabilimentul e placat cu marmură albă.
Cel mai ieftin loc e vecin cu Gheorghiu Dej
Și alte locuri de veci din Cimitirul Bellu sunt de vânzare, toate la prețuri cu patru zero-uri. Cel mai ieftin e doar 17.000 de lei, un „loc de veci liber, în Cimitirul Bellu Militar. Locul se află în apropiere de mormântul lui Gheorghiu Dej”, scrie ofertantul.
Un mormânt cu trei locuri (fără monument) costă, în același cimitir, 9.000 de euro. Între timp, în Cimitirul Bellu Ortodox, alte locuri de veci cu ștaif sunt scoase la vânzare.
„Vând (donez) loc veci Bellu Ortodox. Schimb cu teren sau imobile. 3 m.p.(2 cripte). Preț 20.000 euro negociabil. La 50 metri de intrarea principală. Lucrare și cruce mozaic”, scrie Lucian. Un „Particular” oferă „două locuri pe veci, împrejmuite alăturate. Posibilitate construcție criptă cu pâna la 6 locuri”, în Cimitirul Bellu Ortodox, pentru care cere 19.000 de euro.
Sursa foto: Olx.ro
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook