Un nou divorț zguduie lumea showbizului. Anunțul e oficial: „Am încercat să depășesc criza căsniciei mele”

Un nou divorț zguduie lumea showbizului. Anunțul e oficial: „Am încercat să depășesc criza căsniciei mele”
După 17 ani de căsătorie, fostul mare internațional italian, Francesco Totti și Ilary Blasi, model și prezentoarea tv, și-au spus adio.

Francesco Totti și Ilary Blasi au confirmat divorțul, potrivit presei italiene, printr-un comunicat.

Ilary Blasi a lămurit problema divorțului. S-a săturat de speculații

Frumoasa Ilary Blasi nu mai vrea să dea apă la moară cârcotașilor, așa că a dat prima declarație după divorțul de celebrul Francesco Totti. „După 20 de ani împreună și 3 copii superbi, căsnicia mea cu Francesco s-a terminat. Procesul de separare va rămâne privat și nu voi mai face alte declarații. Îi invit pe toți să evite speculațiile și, mai ales, să respecte confidențialitatea familiei mele”, a transmis Ilary Blasi, conform La Repubblica. Imediat Francesco Totti a vorbit și el despre despărțire.

„Voi continua să fiu aproape de Ilary în creșterea celor trei copii minunați ai noștri, respectându-mi mereu soția”

„Am încercat să depășesc criza căsniciei mele, dar astăzi înțeleg că alegerea despărțirii, deși dureroasă, nu poate fi evitată. Tot ce am spus și făcut în ultimele luni a fost spus și făcut pentru a ne proteja copiii, care vor fi întotdeauna prioritatea de top în viața mea. Voi continua să fiu aproape de Ilary în creșterea celor trei copii minunați ai noștri, respectându-mi mereu soția.

Am încredere în respectul maxim pentru intimitatea noastră, în special pentru liniștea copiilor noștri”, a spus și Francesco Totti. În scurt timp, Ilary va pleca de la Roma pentru câteva zile alături de cei trei copii, pentru că spune La Repubblica,  „a decis să stea departe de gânduri și cuvinte, zgomote și întrebări”.

Cu cine a înșelat-o Totti

Potrivit informațiilor oferite de jurnaliștii de la publicația La Reppublica, Totti ar fi înșelat-o la începutul anului cu fosta soție a unui ex-manager de la Lazio, Noemi Bocchi și i-ar fi spus că vrea să fie alături de aceasta. De altfel, el a apărut alături de Noemi la partida AS Roma – Genoa.

E adevărat că pentru a nu da naștere la întrebări, aceasta a stat la două rânduri de marele fotbalist. Tânăra de 34 de ani e foarte îndrăgostită de Totti, iar acest lucru l-a demonstrat anul trecut când el a avut un accident de mașină. Atunci, Noemi, licențiată în economie, a plecat în fugă de la o petrecere pentru a-i fi alături iubitului său.

Sursă foto: Instagram