Un trend care a încins internetul are legătură directă cu sportul alb. Fotografii aproape indecente

Un trend care a încins internetul are legătură directă cu sportul alb. Fotografii aproape indecente
Un nou trend face furori printre modelele britanice. În timp ce întreaga țară suferă pentru faptul că turneul de tenis Wimbledon s-a anulat, cele mai frumoase fete din Regat au găsit soluția să descrețească frunțile oamenilor. Și să le amintească de sportul alb. Au lansat un adevărat trend care a cucerit internetul și străzile.

The Sun scrie că tot mai multe modele din Regatul Unit au început să se îmbrace în fuste de tenis atunci când ies pe stradă sau când stau prin casă. Ele au lansat o nouă modă pe Instagram, unde vedetele postează fotografii în care poartă fuste sau bluze de tenis. Unele din ele apar în ipostaze absolut incendiare, dincolo de faptul că fustițele cu care sunt îmbrăcate au dimensiuni minime. Unele au optat pentru ținute cu accente colorate, altele însă au pariat pe albul tradițional de la Wimbledon.

Deși tenisul se joacă din secolul al XIX-lea în Anglia, fustele scurte au cucerit terenul de joc abia în ultima jumătate a secolului al XX-lea, mai ales după înființarea Women’s Tennis Association ( WTA), iar de atunci marile branduri de echipamente sportive s-au preocupat să aducă pe piață cele mai potrivite fuste pentru jucătoare.

Cum și acestea au nevoie de lejeritate în mișcări, fustele sunt foarte scurte, cucerind, din start, moda străzii. Turneul de la Wimbledon a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, anul acesta fiind primul în care competiția nu se va mai disputa de la al doilea război mondial încoace.

”Este o decizie pe care am luat-o cu toată seriozitatea. Am ales să punem pe primul plan sănătatea publică și a celor care contribuie la acest eveniment. Este o măsură provocată de această criză globală fără precedent”, a declarat Ian Hewitt, președintele All England Lawn Tennis Club, conform aceleiași surse.

Turneul de tenis de la Wimbledon este cel mai vechi și mai prestigios dintre cele patru turnee de Mare Șlem, fiind singurul dintre cele ele care se desfășoară pe aceeași suprafață ca la început, adică pe iarbă. Turneul este găzduit de All England Lawn Tennis and Croquet Club din Londra.

Sursa foto: Instagram / tiffanyc_watson / daiseyodonnell / elmapazar / natalyawright_x / Lissy Rody / Chuck