Una caldă, alta rece pentru Laurențiu Reghecampf. Se pregătește pentru botezul fiului cel mic, dar au apărut noi probleme în familie

Una caldă, alta rece pentru Laurențiu Reghecampf. Se pregătește pentru botezul fiului cel mic, dar au apărut noi probleme în familie
De când a devenit tătic pentru a treia oară, Reghecampf e de nerecunoscut și pare mai hotărât ca niciodată să aibă familia pe care și-a dorit-o mereu.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc fac pregătiri pentru botezul micuțului lor. Antrenorul are însă un mare stres.

Una caldă, alta rece pentru Laurențiu Reghecampf. Se pregătește pentru botezul fiului cel mic, dar cineva i-a stricat tot cheful

În timp ce Reghecampf și Corina sunt mai fericiți ca niciodată și numără zilele până când își vor creștina băiatul, Bebeto, copilul născut din căsătoria cu Anamaria Prodan i-a întors spatele tatălui. Băiatul este atât de supărat încât nu vrea să audă să participe la botez, pentru că este extrem de dezamăgit de comportamentul și deciziile lui Reghecampf din ultima perioadă.

Mai mult, potrivit informațiilor oferite de PlaySport.ro, Bebeto i-a dat lovitura finală când i-ar fi transmis să fie fericit alături de noua lui cucerire și copilul care a venit recent pe lume. Un lucru care l-ar fi lovit destul de grav pe Laurențiu Reghecampf care, spun sursele, crede că aici de mâna fostei sale soții. E de înțeles atitudinea adolescentului, mai ales că între el și Anamaria Prodan există o relație foarte strânsă.

„Toată lumea a încercat să-l tragă din vârtej, iar el mai tare se trăgea în vârtej”

Invitată în podcast-ul lui Luis Lazarus, afacerista a pus cărțile pe masă și a vorbit deschis despre momentele grele prin care a trecut de când s-a despărțit de Reghecampf. Ea a povestit cât de greu le-a fost copiilor atunci când au aflat că antrenorul și-a părăsit familia pentru o altă femeie și l-ar fi iertat cu foarte mare greutate.

„Băiatul meu cel mare, povestirile băiatului meu cel mare, care a venit acasă prima dată plângând. Și care abia l-a iertat. Și el și Bebe și copiii abia l-au iertat. Dacă el e cum bate vântul… S-a dus exact tras de curent. Toată lumea a încercat să-l tragă din vârtej, iar el mai tare se trăgea în vârtej”, a declarat Anamaria Prodan.